T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@commadore hocam acaba tika mülakatı ne zaman olmuştu ?
-
@ceks74 29 ocak 2 şubat arasıydı
-
şahsen ben baya baya kestim ümidi umarım siz haklı çıkarsınız arkadaşlar. tahminim mart 20 den sonra açıklanacağı yönünde ama dediğim gibi umarım yanılırım.
-
@ceks74 hocam totem mi yapıyorsun
-
Arkadaşlar açıklandı desem
-
Benim olmadı, hangi arkadaşım kazandı ise tebrikler, hayatınız başarılı ve mutlu devam etsin... Hepinize süreç için teşekkür ederim tekrar, ben bu sayfadan sonra eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyordum. Ama bu sayfa başka yerde yok hakkaten. İnşallah meslek için de paylaşımlar gelir. Kazanan arkadaşlar bir + koyar inşallah da bilirim hangi forumdaşlarım içeride.
Allah’ım yolunuzu açık eylesin,
-
Liste şeklinde mi yoksa şifreyle mi girip bakılıyor.
-
@genclerbirlikli liste yok hocam. Herkes kendini görebiliyor
-
@armindo hmm anladım hocam, hazine ile ortak var mi kazananlardan diye merak ettim de. Sizin oldu mu
-
@genclerbirlikli benim olmus hocam cok sukur. Hazine ile illaki ortak vardir bence.
-
@armindo hayırlı olsun hocam yolunuz açık olsun
-
@genclerbirlikli sagolasin hocam Allah utandırmasın diyelim. Sana da basarilar hocam, senin de yakındır güzel gunler:)
-
@armindo eyvallah hocam,bekliyoruz
-
Abiler bu başarılı listede kamuda 5 teyim yedekmi oluyor
-
valla totem yapıyordum şansa da açıklamışlar bugün. benim olmadı nasip değilmiş. olan arkadaşları çok tebrik ederim çok güzel bir kurum. artık şansımızı başka kurumlarda deneyeceğiz.
-
@ceks74 reis durumda başarılı yazıyor ama sıralama 5 diyor
-
@korayxx hocam başka bir alandan kontejan doldurulmamış olabilir ve bu kontejanı sizin alanınıza yansıtarak 4 yerine 5 kişi kabul etmiş olabilirler şahsi görüşüm bu şekilde. tabi ki yarın bi sorup net cevabı öğrenin.
-
@korayxx arkadaşım 1. Yedek, onların da kontenjan 1 kişi artmış ve o haliyle 1. Yedek yazmakta zaten
Yani sizde yedek yerine diğer bilgiler varsa hayırlı olsun
-
Dün TİKA, bugün Ekonomi Bk. Benim de olmamış. Zaten çok kötü geçmişti mülakatım ve sonucu da normal olarak değerlendiriyorum. Kazanan arkadaşları ise yürekten kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir kurumda çalışacaklar.
Açıkçası olsun çok istemiştim ben, ancak nasip başka arkadaşlara, benim de başka kurumaymış. Tekrar kazanan arkadaşları tebrik ediyor, bu süreçte muhabbet ettiğimiz, görüş alışverişinde bulunduğumuz tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum -
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için