T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Hocam yarın ararım ben müsait olunca daha önce kurum da onaylamıştı gerçi. Bakamadım daha maile.
-
@impressiveunit hocam eğer ararsanız cumartesi günü belgeleri elden teslim edip edemeyeceğimizi de sorabilir misiniz?
-
@parşömen ararım ve söylerim (malesef beklemiyorum kabul etmelerini, personel dairesi onayı lazım sonuçta) sabahtan işim var gerçi. Ben forma baktım her yere verdiğimiz gibi. Kurum onaylayacak (yarın teyit alırım). Lütfen kısaltma yapmayın ve mahalle yazıyorsa mahalle, köy yazıyorsa köy olan kısımları doldurun. Bu nüfus cüzdanı (bende de yenisi olan T.C. kimliği var ama eskisi geçerli onu örnek aldım ve kopyaladım şimdi) numarası seri olan kısmı harfli olan ile birlikte ikisini de içerecek şekilde yazın ki geri dönmesin (daha önce sorulmuştu elden verdiğimde). Çalışan varsa ayrılma kısmına "Çalışıyor" yazıyordu. Ankara'da verecekler eklemek isterlerse seviniriz.
-
@ceks74 onaylatma eyvallah da, doldurtma işini de mi başkası yapacak? Biz kendimiz dolduracağız sanmıştım ben. Tecrübeli arkadaşlar bi el atsın hakikaten şu işe @impressiveunit
-
@armindo hocam daha önce kurum doldurmuştu yani onaylamıştı.
-
@armindo formu doldurup be var ne yoksa imza atmayı lütfen unutmayın. Ararlar gerçi.
-
@impressiveunit ben elden vereceğim hocam. Şimdi nüfus cüzdanı suretini kendimiz dolduruyoruz (elimizde yeni kimlik bile olsa eski kimlikteki seri no'yu yazıyoruz). sonra bunu gidip nufus müdürlüğü veya muhtarda onaylatıp mühür vurduruyoruz. doğru mu anlamışım hocam
-
@impressiveunit "kurum onaylayacak" kısmını arayıp teyit edeceksiniz sanırım. kurum onaylayacaksa nufus müdürlüğü/muhtara gitmeyeceğimiz anlamına mı geliyor?
-
@armindo aynen hocam. Teyit ederek, haber vereceğim. Nüfus'a gitmeye gerek yok önceki deneyimlerimden.
-
@impressiveunit tamamdır hocam sağolasın. öyleyse haber bekliyoruz senden:)
-
- Personel Dairesi onaylayacak dolayısıyla boş bırakılacak en alttaki onay kısmı
- Cumartesi ise maalesef teslim imkanı yok posta/kargo ile gönderirsiniz, telefon açarsınız artık (ben de öyle yapacağım, işim çıkmazsa Ankara'ya yine)
- Bilgisyar veya el ile doldurulacak ama fotoğrafı yapıştırın, taratıp koymayın o tek nüshaya
- Kimlik yeni ise oradakini değil nüfus cüzdanı üzerindekilerini yazıyoruz yoksa yani kayıp vb. sebepler halinde nüfus hatırladığım kadarıyla parasız, muhtar ücretli size buradaki bilgileri sağlayan bir vukuatlı örnek dediğimiz şeyi veriyor. Ama ONAY PERSONEL DAİRESİ'NE
-
@impressiveunit ...yaptırılacak, özellikle bunları sordum. Tabi mülakat zamanını falan sormadım.
-
Tesekkurler o zman muhtar yada nufus daireine onaya gerek olmayacak degil mi
-
@melisapırlanta evet hocam Personel Dairesi için orayı boş bırakıp üstünü doldurup imzalıyoruz.
-
@impressiveunit cok tesekkurler
-
@impressiveunit hocam cok tesekkurler bilgilendirme için... yalnız adres için verdikleri yer tek satir ve küçücük benim kısaltma yapmadan yazmam İmkansız gibi. :)))
-
Bilgisayarda doldurabilen var mı? Varsa hangi programı kullanıyor? Word vb. Programlar dosyayı acmadi. El yazısıyla istenen kısımları doldurmak zor bilgisayardan yazip imzalayacagim
-
@ceks74 dosyayı onedrive'da açıp bazı satırları wrap hani iki satır haline getirir ya satır sığmazsa (merge olan düzenleme kısmında üstte solda falan yeri, hiç de Türkçe kullanan yok ki ama bulursunuz) o şekilde rahat yazarsınız. Ben de sokak falan kısalttım gerçi ama Ataşehir İstanbul ise o İst. olmasın ya da M. Ahmet Ekomistoğulları olmasın dediğim.
-
Personel Dairesini arayıp formu nasıl doldurmam gerektiği hakkında bir soru sormam üzerine siz doldurmayacaksınız buraya geleceksiniz beraber dolduracağız dendi. Ankara dışında olduğumu söylememe rağmen kargoyla başvuru alınmayacak dendi. İstersiniz birkaç kişi arayıp doğrulatabilir.
-
foruma da bunu yazmak için kaydoldum, ilk mesajım olduğu için şüphede kalacaklar lütfen personel dairesini arasın.