T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
sonuçları nasıl değerlendiriyorsunuz?
-
hayırlı olsun herkese...
-
uluslararası ilişkilerden girecek olanlar nelere çalışmalı? mülakatta bölüm farkı ortadan kalkar mı sizce?
-
arkadaşlar kazananlardan 70 e yakın puanı olanlar var mı?
-
@belki iktisat 75 küsürle kapatmış
-
@genclerbirlikli teşekkürler.
-
@belki işletme 70 ile kapattı.
-
uluslararası da 70 ile kapattı kontenjan doldu mu acaba?
-
@parşömen 1 adet iktisat, 1 alan uluslar, 1 adet genel kültür bekleyin ama sadece uluslar ya da iktisat da gelebilir (uluslar kısmı)
-
@KALPKALPKALP @JanTinbergen (girdiniz diye biliyorum yanıldıysam kusura bakmayın) eğer müsait vaktiniz olursa mülakat hakkında bilginizi alabilir miyiz?
-
Sınav sonucunu itiraz ile ilgili bilgisi olan var mı? Bu itiraz sonucu kağıdımızı görebiliyor muyuz yoksa yeniden onlar değerlendirip bize dönüş mü yapıyorlar?
-
Rekabet Kurumu sonuçları üzerine 2nci kazandığım Ekonomi Bk. mülakatından çekiliyorum.Başarılar arkadaşlar
-
@rochas hayırlı olsun hocam, beklerdim sizden güzel bir sonuç zaten okuduklarımdan çıkarım yaparak.
-
@impressiveunit Teşekkür ederim , darısı başınıza.
-
@rochas tebrik ederim. Bolumunuz neydi acaba?
-
Güvenlik soruşturması için mail gelmiş.Heralde mülakattan önce soruşturma yapılacak.
-
@alikalkanci90 İktisat
-
@alikalkanci90 Teşekkür ederim ayrıca darısı başınıza inşallah
-
arkadaşlar gelen güvenlik soruşturması ile ilgili forumda nüfus cüzdanı sureti kısmı nasıl doldurulacak ?
birkaç kişiye sordum birkaç foruma baktım çok efsanevi ve birbirinden farklı şeyler söylediler.
bu nüfus cüzdanı suretini kime onaylatacağız ? biri nüfus müdürlüğüne git dedi,biri muhtara git dedi,biri sana kimliği veren kişiyi bulman lazım bile dedi....
-
@ceks74 Nüfus müdürlükleri ya da muhtarlar onaylayacak.