T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@personanongrata daha sormaya fırsat olmadan "diğer ikisini girince öğrenirsiniz zaten" deyince ısrarcı konumuna düşmek nezaketsizlik olur diye sormadım sevgili personanongrata
-
@parşömen Anladım hocam. Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar evine,komşusuna,apartmanına, bakkalına vs polis gelen oldu mu içinizde ? Bugün bizim apartmana gelmiş sivil polisler ve benimle ilgili sorular sormuşlar komşulara. Bu kuruma Güvenlik soruşturması formu verdiğimiz için burasıdır diye düşündüm. Eğer size gelmediyse sgk denetçiliğine falan yoracağım durumu o yüzden merak ediyorum
-
@e-m-z benim birden çok güvenlik soruşturması olmasına rağmen gelmedi kimse ne eve ne komşulara. O biraz şehir ve iş yüküne göre değişiyor sanırım emniyetteki. Başlamışlardır burada da zaten. Ama bu SGK ise yine mülakat olumlu demek değil ek olarak.
-
@e-m-z ekonomi bakanlığı'ndan %99. evet.
-
Kamu yönetimi bölümünden mulakatta anayasa idare hukuku sorarlar mi acaba arkadaşlar fikriniz nedir ?
Bu arada ingilizce konusunda ufak bilgiler edindim. Bazen sadece adaydan kendini ingilizce tanıtması isteniyormuş. Bazen de kısa ingilizce sorular soruluyormuş.
Bilginize.
-
@audit kesin bilgi mi hocam, nereden edindiniz? ben de mulakatin yüzde 50si 60i ingilize olacak diye duydum çünkü.
-
@audit emin miyiz hocam? Çünkü ben maliyet enflasyonunun ingilizce tanımına filan çalışıyorum. Eğer kesinse hemen bırakayım
-
Eğitimdeki kadın çalışan telefonda bi şekilde cevap verdi.
Daha önceki dönemlerden uluslararası ilişkiler bölümünden mülakata giren biriyle görüştüm. Uluslararasi müdehale nedir diye sormuşlar. Kısa bir tanım yapmış. Ve ornek istemişler. Bundan başka da diyalog olmamış.
-
@personanongrata patron sen bırakma yine de çalış tabii ki
-
@audit hocam hiç sormasalarmis :))))))
-
@ceks74 pardon ben mulakatta geçen Türkçe sorulardan biri zannettim direkt okuyunca :)) iyi bir haber keşke sorsalar :))))))
-
Arkadaşlar, tüm bölümlerin mülakat tarihleri 22-26 Ocak arasında mı? Farklı bir tarihte mülakat sınavına girecek olan var mı?
-
Mülakata katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Hak eden kazansın.
-
Basarilar arkadaslar..
-
Mülakata giren arkadaşlardan izlenim alabilir miyiz? Muhtemelen kimse yazmayacak ama şansımı deneyeyim benim mülakatım Çarşamba günü. Çıkınca tüm arkadaşlar yararlansın diye detaylı bir değerlendirme yazacağım
Herkese başarılar, hak eden kazansın. -
@personanongrata hocam ben iktisattan girdim. girince 3 zarf çekip oturuyosunuz. önce kendinizi tanıtmanız isteniyor. sonra gri zarfı aç vs diyorlar onu açıp cevaplıyosunuz. tabi o soruyla bitmiyor, arka arkaya sorular geliyor. sonra zarflar bitince bir de gündelik ingilizce soru sorup bitirdiler.
-
@armindo hocam hakkınızda hayirlisi olsun. kaç dakika sürdü.
-
@armindo Çok teşekkürler hocam. Umarım başarılı olursunuz.
-
@audit sanirim 20-25 dk surdu hocam.