2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@by123 tıklamamışım, çok teşekkürler:))
-
@by123 aynen diploma var ve hazırlık + 3 yıl yazıyor......Hazırlık ibaresi yoksa tekrar almak gerekiyor diyorlar....
-
@heisenbergg sende sorun yok hocam varsa onlari tekrar almak gereksiz elnizde var neticede
-
@2016mağduru simdi ben yanlis etkilemiyim hocam yani yazmak gerekiyorsa yazin arayip sorun olmadi. Diger konuda bir fikrim yok her ikisinide doldurup cikti alin olmadi garanti olsun isiniz.
-
@mcreseko evrak teslimine gidince bunu soruyorlarmis hocam o zamana kadar belli edin kalacaginiz yeri yani illa sizden direk adres istemiuorlar ornek veriyorum ben anadolida umranjye de ikamet edecegim ona gore veriyorlar size
-
Facebookta bir arkadaş paylaşmiş arkadaslar.
-
Adli sicil kaydı savcılıktan olacak, e devlet kabul edilmiyor.
-
Liseyi 4 yıl okudunuz ama hazırlık okumadıysanız lise diplomasını götürmeyeceksiniz. "Bizde sistem değişmişti 4 yıl olmuştu ama hazırlık okumadık" dedim. O da "Siz getirmeyeceksiniz" dedi.
-
Güvenlik soruşturması bilgisayarda, mal bildirimi elle doldurulacak
-
Mal bildiriminde kyk toplam borcunuz aylık maaşınızın beş katını aşmıyorsa yazmanıza gerek yok. Aylık 3500 aldığını düşün,hesapla
-
Lise ve üniversite diplomasında e devlet çıktısı kabul edilmiyor.
Geçen hafta İstanbul Fatih Başkanlığı aradığımda sormuştum bunları, onların ifadeleri bunlar. İsteyen kendi arayıp sorabilir.
Beni buralarda her zaman bulamayabilirsiniz. Kıymetimi bilin.
-
-
benim gibi aynı kısımlara takılacak kişiler olacaktır mutlaka. ınternetten baktıgımda aynı soruları soranlar olmuş. yetkililerden öğrenmişler zannedersem çünkü o minvalde cevaplar verilmiş. yazayım;
- 3-5günlük giriş çkışlar ve staj sayılmıyormuş
- anne, baba ve kardeşinizin üzerindeki mal varlıgı yazılmıyor. bekar ve üstünüzde mal varlıgı yoksa boş kalıyor. en başta yer alan görevi ve kurum kısımları dolduruluyor. sicil no sonradan yazılıyormuş.
ancak şöyle birşey var, farklı bir kurumun formuyla ilgili bu cevaplar. form içeriğinde ufak tefek değişiklikler olabilir ama kurallar aynı gibidir diye düşünüyorum. umarım öyledir
-
@2016mağduru sigorta girişi olan cok kısı vardır emınım forumda yazılacak mı ki onlar calısılan yerlerde?
-
@by123 beni buralareda bulamazsini arkadas yazmis ben degil yanlis anlasilmasin
-
@2016mağduru pardon bir düzeltme sicil no kimlik numarasıymış.
-
@2016mağduru mal bildirimi de mi pc üzeri den doldurulacak
-
@yalovalı açiklamalarda elle ya da pc de denilmiyor.bir arkadaş sadece elle doldurulacak yazmıs.o da ne kadar doğru
-
@yalovalı o konuyla ilgili elle de doldurulabilir denmiş. bunu okuyunca tekrar baktım ivdbnin sitesine bilgisayar ya da daktilo diye şart yoktu.
-
arkadaşlar güvenlik soruşturması formunda öğrenim durumu kısmına sadece lisans mı yazıcaz ?
-
@gokhangermen valla birkaç günlük çalışmalar ve staj dahil değil-miş öyle yazıyor dedigim gibi.
-
@2016mağduru evet mal bildirim için öyle bir şart yazmamışlar.elle de doldurulur o zaman.teşekkür ederim
-
bu işleri bilen biri genel bir bilgilendirme yapsa ne güzel olur
-
Peki bu mal bildiriminde kyk borcu yazılacakmı acaba ?
-
@guycucekocu, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar güvenlik soruşturması formunda öğrenim durumu kısmına sadece lisans mı yazıcaz ?
evet lisans yazılacak
-
Daha önce guvenlik sorusturmasi formu doldurdum. Soyleyebileceklerim şunlar
-ögrenim durumu kismina okul bölüm ve baslangic mezuniyet tarihi yazilacak (tarihten tarihe dedigi bu anlama gelir )
-Tüm adresler kisaltmasiz ve tam yazilacak.
-dogum tarihleri gün ay yil seklinde olacak.
-fotograf kutucugu tasmasa guzel olur.