2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaşlar İVDB’yi aradım az önce bilgisayarda doldurulması şart değil el yazısıyla da doldurabilirsiniz. Mal bildirimi dormu arkalı önlü olmak zoeunda yalnız.
-
Ivdb yi aradim kyk borcu yazilacak dediler
-
Bu formların örnekleri için link verilmiş ancak tıkladığımda sayfa bulunamadı diyor.bu form örneklerini nereden bulabiliriz bilen var mı? Örnek forma bakılarak daha doğru doldurulur
-
Eski kimliği olmayanlar olarak ne yapacağııızzzz????
-
@galdirik ben nüfus müdürlüğüne gidip konuşacagım bakalım ne dicekler
-
@guycucekocu ben aradım.. Bi çözüm buluruz dediler de. Nufüs kayıt örneği de götürürüz olmadı.. Bu işi kafam almadı ya
-
bugün evrak teslimi için giden oldu mu arkdaşlar?
-
Bursa için whatsapp grubu var mı arkadaşlar?
-
arkadaslar onumuzdeki gunlerde evrak teslimi yapan yada daha once tecrube yasamis arkadaslarimiz tam olarak bizleride aydinlatirsa cok mutlu olacagiz
-
Arkadaslar arsiv formunda nufus suretini onaylayan kisimi kim doldurcak nufus mudirlugundei onaylaticaz ?
-
@nrzmrh arkdaşım açıklama olarak yazmışlar zaten onu. zahmet edip okusan... hep mi armut piş ağzıma düş?
-
@nrzmrh baskanlik onaylayacak
-
@tina yesss
-
Arkadaşlar evrak teslimini yaptım. Lisede hazırlık okumayanlar diploma vermeyecek. Güvenlik soruşturması formu büyük harflerle doldurulacak. Bilginize
-
@emreoguz mal bildirim formunu bilgisayarda mi yoksa el yazisiyla mi dolduruyoruz acaba?
-
@emreoguz sizin kimliğiniz yeni çipli kimlik mi? Şayet öyleyse bir şey sormak istiyorum
-
@emreoguz 1-Mal bildirimini pilot kalemle mi dolduracağız?
2- Güvenlin Soruşturması kağıdında tarih ve imza var imzayı daha sonra kalemle mi atıyoruz yoksa elektronik ortamda mı?
Şimdiden teşekkürler -
@martini bilgisayarim yok telefonda eski oldugu icin kaldirmiyo herseyi arkadasim bi tek formun kendi sayfasinin goruntusunu atti . Bilip bilmeden bos yorumlara gerek yok . Insan gibi cevap vermek varken hakaret etmek elestirmek te cagimizin hastaligi galiba
-
@rosee34 el yazısı
-
@yalovalı hayır yeni kimliği almadım henüz