2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@ricardo Dostum bunları ilgili başlıkta şeyapalım Ama sordun yanıtlayayım, Normal şartlarda plan; bu yıla bir alım daha sığdırmak yönünde. Daha ziyade seri bir şekilde standart belirlenen denetim personeline ulaşmak amacı var kurumun. Bu sürecin ne kadar hızlı tamamlanacağı bunun yetişmesi konusunda süreci belirleyecektir.
-
@sofuoglu Aynen kardesim. hatta ben tercih zamaninda 90 la basvuracagimi belirttigimde bu puana sana guy gelmez diyenler olmustu. Cok sükur kismet oldu. Bana sorarsaniz bu spekulasyonu yapanlar "referansli" olanlardir. Sgk aciklandiginda bariz torpiller kanitlarla ortadaydi. Ancak kimse bu kadar tepki gostermedi. Neden ? cunku referanslilar istediklerini almisti. Bizim gibi elenenler de vardir bir hikmet diye yoluna bakti. Bu guy mulakatinda belki abarttigimi dusunebilirsiniz ancak hakkiyla giren kisilerin diger alimlara nazaran daha cogunlukta oldgunu dusunuyorum
-
@sgkci çok yaşayın hocam ben de aynı durumu pareto üstada söylemiştim 5-6 sayfa önce, sgk'da aleni bir şekilde referans olayı ayyuka çıkmıştı 3 kişinin ismi dolanıyordu ve bu arkadaşlar asil olarak kazandı ve bildiğim kadarıyla orada bu tarz muhabbetler pek olmadı.Zaten o grupta arkadaşların belirttiği üzere bir iki kişi referans bulduğum halde olmadı tarzında yorum yapmışlar. Allah görüyor referansı olmadı diye bu iş peşinde koşturanlar varsa Allaha havale ediyorum gerçekten
-
@paretowilfredo basili hocam yaklasik 4 yildir @by123 en iyisi belgeler aciklaninca arayip sorayim hocam zaten 10 gun sure veriyorlar sanirim teslim icin. Tesekkurler
-
Ha son defa mulakat esnasinda yasadigim bir olayi anlatayim. Benden once girecek olan biri kapidaki kisiden devamli olarak komisyonda kimlerin oldgun ogrenmeye calisiyordu. Ve not aliyordu. Muhabetlerine kulak misafiri oldum. O sahis zaten halihazir maliyede memurmus. Ve o kadar sinirlendim ki az kalsin patlayacaktim. maksadi komisyon uyelerini ogrenip direk baglanti kurmakti. Bunu yaptigina da inaniyorum. Kendi kendime bu kisinin takipcisi olacagim muhakkak listede yer alacak diyordum. Sonuclar aciklandiginda ismi yoktu listede... Kimse bana kazananlarin hepsi referansli hikayesini anlatmasinlar. Biz elendgimizde nasil ki efendi gibi bundan sonra ne yapabilirize odaklandiysak kazanamayan (referansiz) arkadaslara tavsiyem de bu yondedir. Allah bir kapi kapatir, bir kapi acar.
-
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=667042803500839&id=100005853761524&set=gm.335829180215007&source=48
Arkadaslar subat ayinda 1500-2000 arasi alim ilani bekleniyormus saglam kaynaklardan duyum alinmis sanirim facebookta ki grupta gordum suan. Ozaman bizim ise baslamamiz subati bulmaz sanirim ? -
@sgkci o kadar uzağa gitmeye gerek yok ki benim bizzat arkadaşım olan 3 kişi 1 nin o kdr sağlam olmasa da 3ününde referansı vardı ve 3 u de yedek listesiinde bile olmadı nasip olmadı yani tüm referanslılar olmadı. Bunu idrak edemiyorlar.
-
Sekil yonunden hukuka aykiri bir idari islemin iptal olabilmesi icin esasa etki etmesi lazim . Yani kamera olsaydi huseyin'in yerine ahmet'i alacaklardi diye savunma olamaz ici bos hazimsizliktan oteye gecmeyen bir durumu konusyoruz bana gore
-
@nrzmrh İnşallah öyle olur hocam ama duyum Kadir Hoca'ya ait:) Daha önceki duyumları pek çıkmadı
-
@turkkızı hocam kesinlesti falan demis gelir uzman yard kadrosu icin bu kadro diye de aciklama yapmis benim bi inanasim geldi acikcasi:) insallah olur da hem atanamayan arkadaslar icin hem bizim erken gorevimize baslamamiz icin cok guzel olur gercekten
-
@nrzmrh yoğunluk olursa resen farklı bir daireye de verebilirler ama o bölgeden ev falan turup ikamet gösterirseniz o bölgeye gecebilirsiniz
-
@turkkızı aslında rakmlar tutyorda tarihler tutmuyor, oda tabi guy rakamları tahmın etmek cok zor olmuyor️️
-
Arkadaşlar atanacagimiz vergi daireleri sadece ikametgah esaslı mi veriliyor yoksa istek de dikkate alınıyor mu?
-
İnsanlar ne kadar çirkinleşti.. İşsizliğin ne kadar zor olduğunu bildiğim için kazanırsam başka hiç bir sınava başvurmayacağıma işim varken bir kişi için bile olsa kimsenin sınava girme hakkını elinden almayacağıma yemin etmiştim. Ama şimdi görüyorum ki benm düşündüğüm insanlar bi canavar gibi saldırıda bulunuyorlar. İlk zamanlar bunu anlayabiliyordum ama iş çığrından çıktı. 90 alıp kurumda bir yıl bile durmayacak adam benim hayatım dediğim şeyi benden almaya çalışıyor. Şu süreç başladığından beri hiç huzurlu olamadım kazandığım halde artık oh diyeceğim halde bile bana huzursuzluk çektirmeyi başardılar. Ah alıyorlar yanlarına kalmasın inşallah. Bi kaç güne kadar kazanamayanlar bizden dha iyi yerlere gelsinler diye dua ederken şimdi beddua etme aşamasına soktular beni. Bu itirazlar yapılacaktıysa madem baştan yapılmalıydı şimdiye kadar hangi süreç adaletliydi ki bunda adalet aradılar? Bi de herkes kazanacağından ne kadar eminmiş ki arkadaş bu kadaar şok oldular ben listede adımı gördükten sonra bile kazandığıma inanamadım.Ayrıca 82 yle bursaya giremeyen adam varken neredeydiler? Ya da madem canlar yandı bından sonra yanmasın diye kazananlar ve kazanamayalar birlik olup bundan sonrası için sistemi değiştirmeye çalşsaydık. Şimdi kimse kusura bakmasın ben ailemi sevindirmişken tekrar olmadı anne diyemem! Ve bu insanları düşünmemeye gerek olduğunu anladım bundan sonraki süreçte puanm hangi sınava yetiyorsa başvuracağım yeni açılan guya bile başvuracağım. Kurunun yanında yaşta yanacak biliyorum ama bunu istiyorlar demekki. Burayada sırf biraz olsun içimi dökmek için yazdım. @Antimülakat @paretowilfredo sizin de nasıl insanlar olduğunuzu az çok biliyorum geçen sene temmuzdan beri burayı takip ediyorum ama söylemleriniz beni çok şaşırttı belki yapmak istemediniz ama bende bi galeyana getirme sezinledim ve hiç hoşuma gitmedi. Eğer hak adaletten bahsediyorsanız bundan sonrası için insanları örgütleyin, kazanılmış haklar için değil!
-
Valla eğer o dava falan açılsın bende asla hiç bir yere başvurmam tüm kitaplarım sıfır onlarıda dağıtıcam diyodum vazgeçtim heryerede başvururum ne açılırsa bu nedir ya heves gitti stresten midem ağrıyo ben eşime tekrar bekle mi diyicem:(
-
Ben ikinci mülakatımda kazandım. Ancak kazandığıma inanmam 1 haftayı buldu. Ve şuanda bütün kitaplarımı da dağıttım. Bu yola yeni giren arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek için. Onlarında kazanmasında az olsa tuzumuz olsun diye. Ama kazananlara yapılan muameleyi görüyorum gerçekten üzülüyorum. Söyleyecek birşey bulamıyorum.
-
3.mülakatımda kazandım . Elendiğimde çok üzüldüm çok ağladım ama kazananlar adına sevindim içinde çok yakın arkadaşlarımda vardı . Mülakat iptal olsun diye hiç düşünmedim kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim. Kazandığımıza sevinemedik bi rahat nefes alamadık.
-
Iylikten maraz doğar. Adam çıkmış kurum puanı 81 ilk mülakatım elendim itiraz etcem diyor. Bireysel olarak ne kadar hak aramak gerekiyorsa arasınlar hiçbir itirazım yok Ancak sürecin tamamına müdahale etmek yürütmeyi durdurma kararı alma iptal davası açmak bu şekildeki beyanlar gerçekten insanları kine nefrete bedduaya sürükler hakkıyla emeği ile kazanan insanların elde ettiklerini ellerinden almak kimin haddine Ayrıca sayfa yöneticilerinin de yapıcı bir şekilde konuşması gerektiğini düşünüyorum insanları galeyana getirecek sonuna kadar gidin iptal ettirin durdurma kararı alındı şeklindeki ifadeleri ciddi anlamda sıkıntılı ifadeler Zaten herkes diken üstünde kazanan adaylar dahi hala kazandıkları için mutlu olamıyorken Bir de bu söylemler insanları korkutmak dan başka bir şey değildir lütfen ve lütfen sayfa yöneticileri biraz daha dikkatli ve yapıcı olsunlar. diğer başlık altında birkaç kişi gerekli uyarıları yaptıktan sonra konuşmalar kapandı Ayrıca kazanan arkadaşlar da bu konuyu konuşup da kimsenin eline fırsat vermesin arkadaşım konu kapansın çıkıp da ben dava edeceğim ben şunu yapacağım ben bunu yapacağım diyenler Gerçekten ve gerçekten Hakkı. adalete inanmayan insanlar bireysel olarak istediklerini yapabilirler bakın istediklerini yapabilirler hiç kimsenin buna itiraz olmaz Eğer mağdur olduğunu düşünüyorsa hakkının yendiğini düşünüyorsa istedikleri yapabilirler Ama gerçekten hak eden insanlar var Ben üç yili devirdim3 yıldır işsizim kazanmışım çıkıp da kazandıysan tekrardan kazanabilirsin şeklinde bir saçma sapan yorumu da kabul etmiyorum Eğer ki kazandıysan bir sonraki Mülakatta kazanacağım garantisini kim verebilir bana bu nedenle bu kadar saçma sapan insanlarla uğraşmak istemiyorum bu süreci de bu hale getiren insanlara Hakkımı helal etmiyorum
-
Ayrıca cidden sureci bırakacaktım. Yani tüm kitapları dağıtım cidden kpss dicektim. Böyle düşüncesiz insanlara karşı dusuncesiz olmak lazım. Tüm sınavlara bende başvurcam ! Bu kadar mı cekememezlik olur 5 6 tane guy sonucunda böyle bir şey görmedim bu sene herşeye itiraz moda oldu. Cani sıkılan itiraz ediyor. Edin kardeşim edin bakalım. Herkesin adaleti şaşar Allah'ın ki asla !!!
-
kardesim sakin olun bsy olacagi yok ya sanki mualakat iptal edilmis gibi konusuyorsnuz.neye nazaran iptal edecekler biraksnlar. 88 asagi puanim yok 7 tane soru sordular mulakatta anca herkrze camur atmayi bilirler.