2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@by123 sakin olun bir şey çıkmaz diploma vermiyoruz yani
-
@by123 güzel konu guy ankara kazandım sgk denetmenlik de eş durumundan tabi kazanırsam ve olursa ankara olacak kararsızlık çok olur bu durumda ne yapmalı ne düşünmeli fikirleriniz nelerdir arkadaşlar
-
@turkkızı su linki paylasabilir misiniz, cok merak ettim dönen muhabbetleri.
-
@yldzkrc, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@by123 güzel konu guy ankara kazandım sgk denetmenlik de eş durumundan tabi kazanırsam ve olursa ankara olacak kararsızlık çok olur bu durumda ne yapmalı ne düşünmeli fikirleriniz nelerdir arkadaşlar
@sgkci -
o grubun yarisi zaten kazanip da donen muhabetleri gormek isteyen kisilerden olusuyor sanirim
-
Arkadaslar universite diplomasi yerine gecici mezuniyet belgesi versem olur mu ?? Universitem 12 saat uzaklikta da :))) kac yildir alamadim o yuzden.
-
konumuza dönelim arkadaslar bu iptal muhabbetlerini sallayın gruba rahatsızlık vermeye gerek yok evraklar bu hafta cumaya kalmadan ilan edilecegı söyleniyor hayırlısıyla
-
@sgkci Aslında kişiye göre değişir dostum bu. Belli açılardan değerlendirmek mümkün;
Öncelikle SGD yoğun bir meslek. Çoğu sahada geçen bir meslek. Mührün getirdiği bir sorumluluk ve de baskı söz konusu. Her ay yazılması gereken rapor sayısı gibi çıtalar mevcut. Yaptığın işin ciddi şekilde vebali olabilir. Bir maaş kesersin bir ceza yazarsın bunu yaparken de sürekli olarak vicdan muhasebesi yaparsın. Bunlar sorumluluk ve yoğunluk kısmı.
Bu noktada GUY daha rahat bence. Tabi yukarıda saydığım sorumluluklar kimisi için olumlu özelliklerdir. Ben öyle değerlendirenlerdenim mesela.
Guy'lar da zaman zaman yoklamaya çıkarlar ancak SGD gibi sürekli sahada değildir. Bu noktada daha durağandır.
SGD'de vatandaş ile dialog az, yalnız çalışma genel olarak esastır. GUY daha halkla iç içedir. Bunda da olumu/olumsuz ayrımı kişinin sosyalliğine göre değişkenlik arzeder.
Gelecek açısından ben SGD'yi daha parlak görüyorum. Nihayetinde bir denetim mesleği ve bir noktada birleşme söz konusu olabilir. Buna iki kez çok yaklaşıldı iki kez direkten dönüldü.
GUY'da böyle bir ihtimal sanırım daha zayıf.
An itibariyle her iki meslek de 2200 ek gösterge ücretler denk ve rotasyon her ikisinde de yok. (SGD'de yeni kaldırıldı)
GUY 5 sene olduğu yerde sabit. Özel durumlar dışında kımıldanamaz. SGD'de 3.sene sonunda girilen yeterlik ile yer değişikliği söz konusu olabilir.
Ben bana olumlu gelen yönleri ile SGDY'ye daha yakın hissediyorum dostum %60'a %40.
-
@nrzmrh Dostum eğer diploman basılı ise gidip alman daha uygun olacaktır.
-
@paretowilfredo verdiginiz degerli bilgiler icin tesekkurler hocam. Sgk aciklandiginda cogu kisinin isine yarayacak bu yazdiklariniz
-
@nrzmrh bence arayıp sorun zira kabul etmezseler 12 saat gitmek zorunda kalırsanız erken erken gider alırsınız sıkışmamıs olur işleriniz zorunluysa
-
@rosee34 @mrs-keynes inşallah bu hafta duyuru gelir de haftaya evrakları verip soruşturma başlar daha da uzamaz
-
@sgkci Esasen taşra mesleklerini kendi içinde, merkez mesleklerini kendi içinde bir yazıda kıyas etme gereği doğdu sanıyorum. Bunu bir hazırlayayım ben kısa süre içinde dostum. Faydalı olacağa benziyor.
-
- Dönem yedek listesi gelmiş onların tercih, açıklanma süreci ne kadar sürer? Bizim 9.donem de ardından açıklanır? @paretowilfredo
-
@sgkci haha ben de üyelere baktım da aynen dediğin gibi hocam kazanan çok var ve 5-10 kişi aktif grupta
-
@paretowilfredo cok iyi olur. Çünkü meslek konularinda çoğumuz daha cok sinavlara ve mulakatlara odaklandigimiz icin yeterli bilgiye sahip degiliz. Bu nedenle sizin gibi tarafsiz ve bilgisi olan arkadaslarimizdan meslekler hakkinda bilgiler almak gercekten cok cok onemli.
-
@sofuoglu aynen hocam ona ben de dikkat ettim. bir de ptt ile kiyaslamalari zaten cok yanlis. b grubunda mulakat yoktur. fakat ptt mulakatla ve sinavsiz alim yapti. Ancak guy a grubu sayilir ve zaten a grubunda mulakat vardir. Bariz bir hukuka aykirilik yoksa hic bir sey elde edilemez. Sinav notum yuksekti, mulakatim iyi gecmisti gibi nedenler ici bos kanitlardir.
-
@sınavstilisti Dostum yedeklerin ataması çok sürmez 34 kişi zaten. Gerçi 34 kişinin atanması ve 9.Promosyonun hızlı açıklanması özellikle GUY'da yedek bekleyenler için çok önemli. 9.Promosyon için net tarih vermek zor zira 8.promosyon 108 gün sürdü. Ancak kurumda bunun hızlı tamamlanacağı konusunda bir hava esiyor. Güvenemesem de böyle olacağını umuyorum ben de.
-
@sgkci aynı kanaatteyim hocam açıkça hukuka aykırı bir durum olması gerekiyor, bundan dolayı yd/iptal gerekçesi olmaz benim de kpss ve kurum puanım yüksekti kazandım şükür, yanlış hatırlamıyorsam siz de paylaşmıştınız puanınızı yüksekti bunu öne atmaları çok yanlış gerçekten.
-
@paretowilfredo Hocam 10. promosyon sgk denetmenliği ilanı ne zaman gelir bir öngörünüz var mı