2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@jurgen oluyor benim de diploma ünide liseden hazırlık lisans yazdım yıl yıl yazdım ama okul bölüm şeklinde de oluyor mal bildirimindeki sicil no ya tc yaziyosunuz
-
@tobıntax güvenlik soruşturmasına kimliğin arkasındaki nüfusa kayıtlı olduğu il ilçe yazdım
-
@guycucekocu evet eski nüfus cüzdanimi atmamistim ben ikisinden 3 er fotokopi aldım ve giderken de ikisini de.götürdüm yanımda
-
@ebru ilgili kurum entersanmış gerçekten belirli bir standartı yok anlaşılan
@guycucekocu benım kimlik de çipli bende de nüfus cüzdanı yazıyor hocam,arka kısmını dolduruyoruz derken hocam anlayamadım orayı
@by123 bana sormadı oradaki arkadaş kimliği istedi ve direk çıkarttı. Birebir aynı hocam sizle ben de tckimlik, nüfus ky vs boş birçok kişide böyleyse bence de sıkınttı olmaz
-
Arkadaslar yardimci olur musunuz 31.03
2018 tarhini kadar askerlik yonunden sakincasi yoktur yaziyor kagitta 19.01.2018 tarihini kadarda erteleme bitim tarihi hangi tarihi yazicam arkadaslar -
Şimdi eski kimlikteki seri no mu yoksa çipli kimlikteki seri noyu mu yazcaz, nihai karar ne verildi? :))
-
arkadaşlar yeni fotoğraf çektiren varmı nasıl çektirdiniz? Ceket mecburmu fotoğrafta?
-
@ebru farkli illerdeyiz sorun çıkmaz evet
-
@guycucekocu eskiyi yazdım bakalim ne diyecekler
-
@nrzmrh mal bildirimi formunda tarih otomatik olarak çıkıyor. eger söylemek istediüğiniz güvenlik soruşturması formuysa ben teslim edecegim tarihi yazacagım
-
@sosyolog eski kimliği olmayanlar ne olacak bu konuda bir şey duydunuz mu peki ?
-
@sofuoglu hocam ben adliyeye gittim ordan bi form ( form da sayılmazx aslında dilekçe gibi bir şey ) alınıyor. orda işte kimlik bilgileri , nereye verileceği vs. gibi bilgiler var onu doldurdum görevliye verdim kimliğimle beraber o verdiğim kagıdın arkasına sicil kaydı yoktur yazdırıp vermiş.
-
@mrs-keynes bi kaç sayfa önce biri yeni kimlikteki yazılacak demişti. bu dertten muzdarip olan bi biziz galiba :))
-
@heisenbergg kılık kıyafet yönetmeliğine uygun isteniyor.
-
@hulasamu hocam yarın teslim ettikten sonra bu konuda bize bilgi verebilir misiniz ? bizde ona dolduralım o kısmı
-
@alanyetersiz2 ustacım bilgiler çok iyi. Ama ben güvenlik soruşturmasında sadece kimlik bilgilerinin hepsini büyük harfle yazdım geri kalanını büyük harfle başlayıp küçük harfle devam ettim. Büyük harfle yazacaksın demişsin o şart mı evrakları yarın teslim edecektim hazırdı hepsi.
-
@guycucekocu Aynen teslim eden biri bize de söylerse iyi olur
-
Resim nasil olacak acaba normal vesikalik mi biometrik falan mi. Belli bir sarti var mi acaba. Teslim eden arkadaslar bilgi verebilir mi bu konuda
-
@büyüks kardeşim bilemedim şimdi ama bugün arkadaşım evrak teslim etti. Bazı bilgileri küçük yazmış. Tekrar çıktı istemişler bence riske atma kendini. Ya da şöyle de yapabilirsin flash diske at word dosyanı. Kabul etmezlerse orda düzeltip çıkartırlar. Arkadaşımın öyle oldu.
-
@mrs-keynes bugün aradım ben yeni kimlikteki seri noyu yaz, veriliş nedeni ve tarihini de eski kimliğe göre doldur dedi.gelirken de flasha evraklarımı atıp getirmemi istediler.eksiklik ya da yanlışlık olursa biz burda yardımcı oluyoruz denildi.siz de ona göre hareket edin ya da arayıp bir de kendiniz sorun