2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@2016mağduru transkripte gerek yok, gecici mezuniyet belgesi varsa onu gotur
-
@guycucekocu o durum güvenlik soruşturmasının ne kadar sürede bittiğine bağlı değil mi eğer öyleyse yaşadığınız şehir küçük bir yerse ilk başlayanlardan olabilirsiniz bana kalırsa
-
@mcreseko başarı sırasına göre nasıl gönderilicek ki? Adam listenin sonunda örneğin ancak ilk gün teslim etmiş evraklarını.neden onun evrakları en son gönderilsin
-
Evraklar biriktikçe gönderiyoruz dediler.
-
@niloya neresi
-
Kazananlara sorum olacak. Lütfen eş geçmeyin.
İl tercihi dışında mülakat sonunda ilçe tercihinizi soruyorlar mi? Neye göre çalışacağını yer belli oldu? -
Merhaba arkadaşlar, İstanbul dışından gidip evraklarını teslim edenler aydınlatabilirler mi acaba hangi vergi dairesinde çalışacağımız nasıl belirleniyor?
-
@niloya hangi il için söylediler
-
@yalovalı evet hocam bildiğim kadarıyla öyle. ancak yaşadıgım şehir küçük bir şehir değil.
-
bugün biri 1985te 2 yaşındayken vefat eden kardeşimin bigilerini yazmam gerekir mi diye sordu:/
-
resmen ben iptal
-
Arkadaşlar askerlik tecili için 2015de tezsiz yüksek lisansa kaydolmuştum ve daha sonra üste üste iki dönem harç yatırmadım ve e devlette öğrencilik hakkımın bulunmadığı yazıyor sanırım 2017 mayıs haziran gibi öğrencilik ilişiğimin kesilmiş ancak hala Hacettepenin öğrenci işlerine giriş yapabiliyorum pasif öğrenci konumuna düşmüş olabilirim öğrenci girişinde ve e devlette hatta askeriye de aldığım tecil durum belgesinde 03.08.2018 yazıyor tecil tarihime ancak askeriyedeki memur normalde tecilimin bozulması gerektiğini bunu benim bildirmem gerektiğini üniversitenin böyle bir sorumluluğunun olmadığını söyledi şimdi evrak teslim ederken 03.08.2018 tarihini beyan edersem yalan beyana girer mi malum atamanın iptali anlamı taşıyor bu durum
-
@mcreseko o mülakat sonuç listesi basarı sıralı değil dostum
-
@zesiphuher İstanbul icinde ikamet ediyorum, evraklarimi verdim.Ve o gün calisacagimiz yerin belirlenmesinde ilk kriter olarak ikamet edilen yere en yakın vdk eğer en yakın yerde ihtiyaç yoksa diğer en yakın ve ihtiyaç duyulan yere veriliyor.Evrak teslim edilirken ikamet soruluyor zaten . Ona göre yaşayacağınız yeri belirtiyirsunuz.
-
@guydemapusant sıralama da esas nedir peki ?
-
Ayrıca işe başlama sıralamaya göre değil. Tamamen soruşturması önce bitenler cagrılıyor. Ben listedd 500. sıradaydım ilk grupta basladım alakası yok yani takılmayın
-
@birumut rastgele
-
@guydemapusant Siz listelere bakmadiniz herhalde hocam. " ... ilini tercih ederek katilan ve basarili olan 155 adaya basari sirasina gore asagida yer verilmistir. "
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmasi tamamlananlara tebligat mi yapiliyor yoksa telefondan araniyor muyuz. Birde direkt ise mi basliyoruz once egitim mi? Bilgisi olan var mi
-
@rosee34 ivdb nin sitedinde duyuru yapılıyor