2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@zesiphuher, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Merhaba arkadaşlar, İstanbul dışından gidip evraklarını teslim edenler aydınlatabilirler mi acaba hangi vergi dairesinde çalışacağımız nasıl belirleniyor?
O üstadların insiyatifinde. Ancak kallacağınız ikamet adresi olarak belirttiğiniz yer göz önünde tutulur
-
@nrzmrh, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaslar ogleden sonra cok yogunluk oluyor mu maksimum kac dakikada isimiz biter
Görevli arkadaşlar özverili çalışığ tüm kolaylığı sağlıyorlar. Fazla vakit tutmaz. Fakat eksiğiniz varsa o başka tabi.
-
@guyguycu, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar 10 yıl önce bimde 14 gün çalışmıştım yazmadm güvenlik soruşturmasına öyle teslim ettim sorun olur mu?
Olmaz. Orada kamuda çalışmışsanız o istenio
-
@kymkm benimde daha onceden 1 ay kadar ozel sektorde vardi onu yazdim ama teslimde bisey demediler yazmak gerekmiyo demissiniz ama yazdim diye bi siknti olur mu acaba
-
@kymkm Öncelikle sunu soyliyim sana. Benim dogru ya da yanlis bilgi vermem gercekten hic önemli degil. Olabilir yanlis biliyor olabilirim. Ama şu dalga gecer gibi tavrin ne oldugunu ya da olmadigini ortaya koyuyor. Bundan önceki iletimde bugun bizzat aldigim bilgiyi paylastim gib calisanlarindan daha iyi biliyorum diyorsan o da senin bilgeligin. daha da cevap vermiycem sana.stop
-
evrak teslimini bugun yaptim cok sukur. en son imza attigimiz yere baktigimda neredeyse %80teslim etmis evraklarını.
vergi dairesi seciminde avrupa yakasi icin en cok fatih isteniyormus, bu yüzden cogu kisinin istedigi yer olmayacak gibi. ben farklı bir ilcede oturuyorum ama tasinacagimiz icin bunu belirttim, bu yuzden oturdugum yeri istemiyorum dedim. ama istedigimiz yere talep coksa is sansa kaldi gibi.
-
Arkadaşlar sonradan belgeler incelenir mi sizce ? Bir hata yaptim mi diye dusunenler adina bu sorum ( bende dahil ) :)))
-
@mcreseko, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@kymkm Öncelikle sunu soyliyim sana. Benim dogru ya da yanlis bilgi vermem gercekten hic önemli degil. Olabilir yanlis biliyor olabilirim. Ama şu dalga gecer gibi tavrin ne oldugunu ya da olmadigini ortaya koyuyor. Bundan önceki iletimde bugun bizzat aldigim bilgiyi paylastim gib calisanlarindan daha iyi biliyorum diyorsan o da senin bilgeligin. daha da cevap vermiycem sana.stop
Dalga geçmedim kardeşim, bu kadar hassas olma.
Güldüm sadecee.
Evet istanbul için söylüyorum, bu meseleleri en temiz haliyle biliyorum.bunu söylerken kasılmıyorum, bilgi vermek yardımcı olmak amacıyla burdayım -
@rosee34, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@kymkm benimde daha onceden 1 ay kadar ozel sektorde vardi onu yazdim ama teslimde bisey demediler yazmak gerekmiyo demissiniz ama yazdim diye bi siknti olur mu acaba
Yazdınız diye bir sıkıntı olmaz. Ama yazmasanız iyi. Yazsanız sorun olmaz.
-
@by123, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar sonradan belgeler incelenir mi sizce ? Bir hata yaptim mi diye dusunenler adina bu sorum ( bende dahil ) :)))
Eğer yanlış yaptığınız hakkında eminseniz arayın, yada gidin sorunu çözün, ama hakkaten eminseniz. Zira orada çok sıkı çalışan bir ekip var, hani boşyere meşgul etmemek lazım. Onlar zaten evrak teslim ederken görmüşsünüzdür, size yardımcı olmak için gayet özverili çalışmaktalar.
-
@kymkm tesekkur ederim
-
@2016mağduru insan kaynaklarındakiler mi söyledi avrupa yakasında en çok fatih in tercih edildiğini?
-
@mcreseko teşekkürler
-
Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa mazur görün arkadaşlar
Güvenlik formuna foto'yu çerveveye uygun şekilde kesip yapıştıracağımız yazıyor
Lakin 4.5X6 ölçülerindeki vesikalık fotoğrafı kesmeye kalkınca kafamın bile bi kısmını kesmem gerekiyor. Bu konuda sorun yaşayan var mı? Sizler nasıl çözdünüz? -
@zeljkobra benimde öyle oldu ama küçültebildiğim kadar küçülttüm . ama tam o kare kadar olmadı tabi. yazıları kapatmayacak şekilde de yapıştırdım.
-
@zeljkobra evrak teslim etmeye gittiğinizde onlar kesip yapıştırır.siz yapıştırıp gitmeyin bana kalırsa çünkü evraklarınız üzerinde değişiklik yapılması gerekebilir
-
Arkadaşlar ümraniyeyi istedim ama verirler mi sizce? Çoğunluk anadolu yakası istiyo gibi görünüyo
-
Gençlertüm sayfaları okudum ama ben gibi aynı konudan müzdarip kimseyi bulamadım Mal bildirimi formunu pcden indirdiğimde direkt 5.bölümden başlıyor ,eksik iniyor mcoffice de indirdim yok olmadı.Beni bu cahillikten kurtarıp aydınlatırsanız çok sevinicim
-
@maliyeciniz Hocam sayfanın alt kısmında önyüz arkayüz diye iki ibare var oradan tıklayın
-
@maliyeciniz Siz yazdır komutu verdikten sonra orada iki sayfa olacak. Siz sadece ikinci sayfayı görüyorsunuz. Çünkü ikinci sayfa beşinci bölümden başlıyor..
Sol altta olsa gerek; sayfa1 sayfa iki diye bi bölüm olacak. Diğerine tıklarsanız görürsünüz yazdırmanız gereken ilk sayfayı..