2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@2016mağduru 850 kisilik liste de mi yuzde 80 yoksa senin imza attigin sayfada mi kardesim ️
-
@mrs-keynes önyüz arkayüze tıklayınca da ilk 4 sayfa gelmiyor.Telden indirince sıkıntı yok ama pcden yapamadım flaşa atayım dediydim.@ZeljkObra Sizin dediklerinizi de yaptım yine olmadı uyarı çıkıyor microsoft office etkinleştirme sihirbazı diye.Office yükledim aslında ama olmadı internet kafeden halletcem artık hiç de sevmediğim yer
-
@maliyeciniz onu flasha atmaya gerek yok gibi çünkü elle dolduruyoruz, yani ben atmadım, yarın teslim edeceğim
-
@mrs-keynes doğru aslında kırtasiyeci abiden direkt çıktı alayım ben niye uğraşıosam kafalar dodu iyice,saolasın kardeşim:)
-
@zeljkobra ben biraz büyüttüm formdaki foto kısmını evrak tesliminde herhangi bir şey demediler zaten size evraklarınızı teslim ettiğinizde yardımcı olurlar merak etmeyin
-
@zeljkobra, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa mazur görün arkadaşlar
Güvenlik formuna foto'yu çerveveye uygun şekilde kesip yapıştıracağımız yazıyor
Lakin 4.5X6 ölçülerindeki vesikalık fotoğrafı kesmeye kalkınca kafamın bile bi kısmını kesmem gerekiyor. Bu konuda sorun yaşayan var mı? Sizler nasıl çözdünüz?Bir arkadaş gidip tekrar fotograf çekinmek zorunda kaldı. Ama siz bi gidin, ilgilenirler, oldurmaya çalışırlar, olmuyorsa kurumun yakınında bir fotoğrafçı var, çekinirsin
-
@maliyeciniz, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Gençlertüm sayfaları okudum ama ben gibi aynı konudan müzdarip kimseyi bulamadım Mal bildirimi formunu pcden indirdiğimde direkt 5.bölümden başlıyor ,eksik iniyor mcoffice de indirdim yok olmadı.Beni bu cahillikten kurtarıp aydınlatırsanız çok sevinicim
Mal bildirimi orada veriliyor, endişe etmeyin. Eğer üzerinize birşeyler varsa tapu fotokopisi ve aslını götürün. Araç varsa. Ruhsat fotokopisi.
Geri kalanını arkadaşlaryardım ediyor zaten -
@zeljkobra, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@maliyeciniz Siz yazdır komutu verdikten sonra orada iki sayfa olacak. Siz sadece ikinci sayfayı görüyorsunuz. Çünkü ikinci sayfa beşinci bölümden başlıyor..
Sol altta olsa gerek; sayfa1 sayfa iki diye bi bölüm olacak. Diğerine tıklarsanız görürsünüz yazdırmanız gereken ilk sayfayı..Mal bildirimi arkalı önlü kabul ediliyor. İki sayfa halinde kabul edilmiyor, bilginize
-
@kymkm Biliyorum onu hocam. Duyuruda açıkça yazıo zaten.
-
@kymkm Allahtan üstüme hiç birşey yok da kafam rahat:) Teşekkür ederim hocam
-
güvenlik soruşturma formundaki tarihi kalemle yazdım sıkıntı olurmu? başka varmı öyle yapan?
-
@heisenbergg bir sey olmaz ben de evrakları verirken gorevli kadın tarihi elle yazdırıp imza attırdı bir sıkıntı olsa kadın yazdırmazdı elle tarihi
-
@nameless tesekkürler bende öyle düşünmüştüm
-
@yalovalı evet, herkes fatih istiyor dedi avrupa yakasinda yasayanlardan. il disindan gelenler de anadolu yakasini tercih ediyormuş, onun sıkıntısı varmış bir de. bu yakada diger semtlerde kalacak personel bulamıyoruz diyordu oradaki şefler.
-
@gmsmustafa 850 kisilik liste orada defter seklinde, soyadim alfabeye gore sonlarda oldugu icin sayfalari karistirirken baktim. cok az teslim etmeyen kalmisti.
-
@2016mağduru oradaki liste adlarımıza göre sıralıydı diye hatırlıyorum
-
@2016mağduru anladım teşekkür ederim
-
@guycucekocu hey allah im ya. arkadasim insan gibi bir bilgi paylaşmisiz. evrak teslimlerini cogu kisi yapmis icerikli birsey yazmisim. isme gore siraliydi, soyisme gore sıraliydi.
adim da soyadim da ayni harfle basliyor. yanlis hatirliyorsam da bundan kaynaklidir. nedir bu smile koyup yalan soyluyorsun imasi? hakikten yaranılmıyor, allah hepinizin gonlune gore versin. amin.
-
@yalovalı rica ederim, iyi gunler.
-
@2016mağduru önce bi kendinize gelin. ben size yalan söylüyorsunuz mu dedim ? kendi kendinize anlamlar çıkarıp atarlanmayın . açıkça da yazayım yeniden farklı yerlere çekmeyin. ''size yalan söylüyorsun imasında yazılan bir şey değildi.'' yanlış anlaşıldıysam özür dilerim demek istersim ama şu tavırdaki bir insana ancak bu kadar yazılıyor.