2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
İstanbul kazanip guvenlik sorusturmasi yapilan var mi arkadaslar ?
-
ocak ayına sarkar mı sizce ?
-
@miltonfriedman kütüğümüzün olduğu yerede miii?
-
@mehlikasultan ben bi kaç kişiden Ocak’ta olacak diye duydum. Muhtemelen sarkar
-
Arkadaslar istanbul icin evrak teslim etmeyen imza atmayan kişi sayısı hakkında bilginiz varmı? Yedekler için beklemedeyizde
-
@hicks44 Facebook’ta bi yorumda 30 a yakın olduğunu okumuştum. Kesin midir bilemiyorum
-
Arkadaşlar merhaba. Ben Antalya merkezi kazandım. Askerlik tecilim normalde 30 eylülde bitiyordu. Rapor alarak 25 ocak 2018e kadar uzattım. Görevli bana 25 ocaka kadar tecil ettiremezsen o gün birliğin belli olacak demişti. Benimle aynı durumda olanlar var mı nasıl bir yol izlemeliyiz? Tezsiz yüksek lisansa 2 bin lira vermek istemiyorum çok bıçak sırtı bi durum ama bir şeyler netleşmezse mecbur yapacağım.
Bir de facebook grubunda bursada ikamet edenlerin çağırıldığını yazmışsınız grup linki ya da adını paylaşırsanız çok sevinirim. -
@krfth 2017 Guy mülakatı, kapalı grup, 7019 üye. Bunun dışında kazanılan illerin de ayrı grupları var Hocam. Askerlikle ilgili de çok fazla şey paylaşıldı konuşuldu cevap bulursunuz büyük ihtimal.
-
Ankara da yaşıyorum şimdi emniyetten çıktım soruşturma için dosya henüz gelmemiş bize gelmesi bir ayı bulur diyor.
-
@m-temizer hocam ilçe emniyete mi sordunuz merkeze mi
-
@honesty ilçe emniyet hocam
-
Arkadaşlar ben evrakları teslim ettiğimde bana tüm dosyaları birlikte gondericez Ankara emniyetinde yazı geldiğini söylemişlerdi. Bu nedenle muhtemelen dosyalar yeni gönderilmiştir merkeze. Ayrıca sürecin de hızlı olacağı söylendi. Sorun şu an bizim için evrakların geç gonderilmesidir
-
@m-temizer bende sordum merkez yapar dedi merkezi aradım bi numara verdi onu da açan eden olmadı 462 4928 numara da bu
-
@mcreseko inşallah hocam ya ocakta başlayalım hayırlısıyla artık
-
@mcreseko Hocam Ankarayı kazanan ve Çorum da ikamet eden bir arkadaş geçen hafta polisler soruşturma için evime geldi dedi ben bugün ilçe emniyetine gittim dosya gelmedi dedi. Bu nasıl oluyor acaba
-
@honesty Soruşturmayı ilçe emniyet değil de merkez mi yapıyor yani
-
@hicks44 tam sayı bilmiyorum hocam ama varmış ve şöyle birşey duydum guy birisinden evrak teslim ettiği halde göreve gitmeyen de oluyormuş. Yedeklerin şansı baya yüksek.
-
@m-temizer Bende Ankara'da ilçe emniyeti aradım il emniyet ilgileniyor dediler.
-
@m-temizer ilçe emniyet merkez yapar diyince merkezi aradım hani onlardan öğreniyim ne aşamada diye onlar da güvenlik şube diye tahmin ettiğim bi numara verdi onlarda açmadı
-
@honesty http://www.ankara.pol.tr/sayfalar/subeler_guvenlik.aspx
Bende burdaki numarayı aradım açmadılar. Burada yazılana göre il emniyet yapıyor soruşturmayı