2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Ankara da oturanların soruşturmasında ses seda yok heralde burda da başlamıştır da söylemiyorlar yani inşallah öyledir
-
@honesty Umarım öyledir . Aşırı yoğunluk varmış
-
@tusaoo büyük şehrin dezavantajı da bu maalesef
-
@tusaoo hocam 1 aralıktan itibaren mi 1.5 ay?
-
@birumut polislerin gelmesi ilk asama arkadaslar arsiv sorusturmasi var bide ondan sonra, sicilden silinen arsivden silinmezmis derler detayli olan kisim orasi sanirim. Ama polis gelmissse islemler baslami demistir. Benim bir hafta oluyor polis asamasi yapilali İstanbul icin bekliyorum.
-
@by123 anladm sağolun
-
@by123 Hangi il acaba ? Yazmışsınızdır belki göremedim
-
@bdbd Evet
-
@birumut Bir önceki 800 kişilik alımda ilk grup Haziran, son grup Kasım'da başlamıştı.
-
@zeljkobra hocam peki ikamet yeri + kazandigi yer istanbul olanlar ilk grup mu basladi yoksa karisik mi oldu ?
-
@pyle Karışık kardeşim. Hataylı bi tanıdık ilk grupta başlamıştı.. Kimin güvenlik soruşturması erken biterse o erken çağırılır işte.. Artık güvenlik soruşturması emri posta yoluyla değil de mail yoluyla gittiği için uzak olması bir sonuç değiştirmiyor.
Bence küçük illerin şansı daha yüksek. -
@tusaoo kucuk bir ilcedeyim hocam anadoluda kucuk bir ile bagli kucuk ilcedeyim o yuzden hizli olmustur benim o asama.
-
@zeljkobra aynen karışık oluyo. Ankara’da ikamet eden arkadaşım ilk grupta başlamıştı
-
Arkadaşlar İstanbul'u kazanmış olan ve aynı zamanda İstanbul'da ikamet edip, evine polis gelenler oldu mu acaba, bir de güvenlik soruşturmalarında yeni sisteme geçildiği kesinleşti mi acaba, Bursayı emsal olarak alırsak geçildiği kanaati oluşuyor ben de
-
@honesty hocam evraklarınızı ne zaman teslim ettiniz? benimde durum sizin gibi istanbulu bekliyorum ama ankaradayım
-
@guycucekocu 17 sinde verdim kardeşim
-
Arkadaşlar göreve başlayanlar varsa içerden geri kalanlara duyum verse yeni alım olacak mı diye kolay gelsin hepinize inşallah bana da nasip olur
-
@sofuoglu, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar İstanbul'u kazanmış olan ve aynı zamanda İstanbul'da ikamet edip, evine polis gelenler oldu mu acaba, bir de güvenlik soruşturmalarında yeni sisteme geçildiği kesinleşti mi acaba, Bursayı emsal olarak alırsak geçildiği kanaati oluşuyor ben de
Benim eve de dün geldiler arkadaşım ist. ikamet+ ist.görev yeri ,bilgileri teyid edip gittiler.
-
@abba10 hangi ilcedesiniz acaba
-
@abba10 hocam evrakları ne zaman teslim ettiniz