2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Dostlar şimdi bu güvenlik soruşturmasında arşiv ve adli sicil kaydı haricinde bildiğim kadarıyla üniversitede herhangi bir ceza alıp almadığımıza bakıyorlar.
Bunun haricinde aile bireyleri de araştırılıyor mu? Aile bireylerinden birinin sabıka kaydı mevcutsa suçların şahsiliği ilkesi gereği etkilememesi lazım diyebiliriizm ama internetten araştırdığım kadarıyla sorun oluyor diyenler de mevcut. Bu konuda net bilgisi olan var mı? -
@sofuoglu İlk hafta evrak teslim ettim.
-
arkadaşlar geçmiş yıllarda İstanbul dışındaki illerde evrakla işe başlama süresi en fazla ne kadar olmuş biliyor musunuz? 1 aralıkta bitti evraklar, en fazla 1.5 2 ay sonra işe başlanır deniliyor ama daha da uzar mı? aydınlatırsanız çok sevinirim
-
Az once iki polis memuru geldi. Bilindik sorular soruldu (ev sizin mi kac kardes vs) nekadar surer dedim bu islem , yilbasi dolayisiyla 15-20 gune bu isler biter dedi. Yeni sisteme gecilmis duydunuz mu dedim evet hizlandiriliyor dediler.
Istanbul/istanbul -
@pyle 15 20 güne iş başı mı olur yani hocam?
-
@pyle hocam hangi ilce
-
Az once 2 sivil polis geldi istanbul/gungoren klasik sorular soruldu bakalim hayırlısı
-
@rosee34 gungoren
-
Arkadaşlar polis eve gelirde bulamazsa kimseyi sorun olurmu çünkü eşim çalışıyo bende şehir dışında olmak zorundayım bir hafta sıkıntı olurmu acaba?
-
@pyle saolun cevap icin hakkinizda ve hakkimizda hayirlisi olsun
-
Ankaradan neden ses çıkmıyor
-
az once polis geldi. ikamet+calisma yeri istanbul
okulu, kac yildir burada oturdugumuzu, krdes sayisini, anne babanin ne is yaptigini, universite doneminde herhangi bir dernek ya da siyasi olusumla ilgimin olup olmadigini, kaldigim yurdu, cemaat baglantisinin olup olmadigini vs sordu.
sorusturma tahminen 1 aya yakin surer dedi. il emniyeti yapiyormus sorusturmalari. ben sordum neresi yapiyor diye, bunun uzerime benden sana tavsiye sakin arayip sorma sorusturma ne durumda diye dedi. yoksa bunda birsey var diye dusunuyorlarmis, oyle intiba oluyormus. haydi hayirlisi.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. İzmir için eve ne zaman gelmeye başlarlar acaba. İzmir ikamet görev yeri de İzmir. 1 2 haftalığına il dışına gideceğim evde ailem olacak fakat biz yoksak bir sorun olur mu ?
-
Eve polis gelmesi ilginçmiş evde olmama durumunda ne olacak peki.bursadaki arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaştılar mı nasıl hemen bitti onların soruşturmaları küçük bi şehir de değil ki daha küçük şehirler var oralardan ses yok.sistem aynıysa bizim de çağrılmamız gerekiyo
-
Önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum ama Ankara için hangi ilçede çalışacağımız ne zaman belli olacak arkadaşlar bilen birisi yazabilir mi
-
@mert165 güvenlik soruşturmasından sonra ikametimize ve dairenin ihtiyacına göre belirlenecekmiş hocam.
-
Arkadaşlar Konya için bekliyorum geçen hafta güvenlik soruşturması bitti bugünde muvafakat yazımı yazmışlar.Bir kamu kurumda çalışıyorum.Konyada ikamet etmiyorum ama süreç gerçekten beklediğimden hızlı oldu hakkımızda hayırlısı olsun
-
@mervekdem maşallah hocam gözünüz aydın
-
@mervekdem hocam polisler sizi de ziyaret etti mi acaba
-
@honesty yok hayır eve kimse gelmedi memurum diye mi bilmiyorum ama sorduğumda emniyettekiler cevabınızı gönderdik demişlerdi geçen hafta.