2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaşlar bişey soracaktım kesin bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Güvenlik soruşturması için evraklar toplu mu gönderiliyor acaba. Yaşadığım yerde araştırdım henüz gelmemiş evraklarım İstabul için soruyorum bu arada. Evrakları emniyete gelen var mı?
-
@mrs-keynes aynı şekilde kafada deli sorular.. bırakmamak lazım sanırım bir daha bu puanları alamayabiliriz çalışmaya başladıktan sonra
-
@tusaoo hangi ilde yasiyosunuz
-
@by123 Ankara
-
@tusaoo o yuzden biraz gecikir belki sizin kucuk sehir ve ilcelerdekiler daha hizli olurlar hocam
-
@by123 evraklar geldikten sonra gecikme olabilir evet. Benim merak ettiğim toplu mu gidiyor. Çünkü ilk günlerde teslim etmiştim hala ulaşmamış
-
@tusaoo İstanbul icin soyluyorum, arkadasim bana toplu gidecek demisti ama oyle olmamis peyder pey gitmis az once facebookta dun soran birinide gordum teslim.edenleri gondermye baslamislar yazmis
-
@by123 Anladım teşekkür ederim
-
@yldzkrc Aynen öyle, sanırım siz vmy mülakatındaydınız İnşallah kazanırsınız Ben 1 puanla kaçırdım ama hala aklımdan çıkmayan kadrodur, sanırım tekrar çalışmaya başlayacağım
-
@by123 istanbul için bağlı olunan ilçe emniyete mi gidiyor acaba evraklar?
-
Hala evrak teslim etmeyen varmi acaba
-
@abba10 öyleymiş
-
@tusaoo ben de Ankara'da oturyorum. Siz ulaşmadığını nasıl öğrendiniz acaba
-
@rukiyesv bir tanıdığım sordu tam olarak bende bilmiyorum .
-
@mrs-keynes evet Hocam,umarım en iyi hakettiğimiz yerlere geliriz durmamamız lazım
-
denizli den kazanan arkadaslar var mi guvenlik sorusturmasi basladi mi nasil ogrenecegiz
-
emniyete dosyalarının gelip gelmediğini öğrenenler yardımcı olabilir mi. emniyette hangi birimi aramak lazım. nereden öğreniyorsunuz dosyanızın gidip gitmediğini
-
@guycucekocu, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
emniyete dosyalarının gelip gelmediğini öğrenenler yardımcı olabilir mi. emniyette hangi birimi aramak lazım. nereden öğreniyorsunuz dosyanızın gidip gitmediğini
Galiba kimse bilmiyor
-
Bursada yasayanlari yarin baslamk icin aramislar bursada yassayip bursayi kazanan var mi doğru mu bu durum?
-
@guy63 tanıdık vasıtasıyla oluyor sanırım