2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@albayrak merkez 17siydi sanırım
-
@ragnarsnow bence aramalisiniz o numarayi evraklarda sorun olmasi halinde ulaşmak için aliyorlarmis Hatta benden bir yakinimin numarasini istediler ulasamazsak diye. Emniyet sorusturma yaparken biraz detayciymis ve evraklari yanlis diye geri gonderebiliyormus. Onlarda boyle bir sey olursa diye aliyorlarmis .
-
@maliyeciniz allah şifa versin hocam
-
İlçe emniyeti arayıp evraklarımız geldi mi diye soranınız oldu mu? Ben Nilüfer Emniyeti'ni aradım ama konuştuğum insanlar hiçbir şey bilmiyor gibi konuştular.
-
Ben de Çorumda yaşıyorum bu sabah polis gelmiş.İstanbul için ayın 16sında evrak teslim etmiştim
-
@hakanben gelip napıyolar hocam komsuya falan mı soruyolar
-
@gokhangermen sence ne sormuslardir
-
@darkpassenger soru
-
@gokhangermen evet önce bizim zile basmış.adam çıkana kadar annem koridora çıkmış alt komşuyla konuşmaya başlamış bile adam
-
mahalle muhtarına soruyorlarmış osmancıkta daha önceden ama eve kadar çıkıyorlar deyince şaşırdım açıkçası...inşallah tez zamanda biter de başlarız
-
Arkadaşlar bu guy evrak telsiminde fotoğraf yapistirilirken belirtilen alan içine sığdırlmasi gerekiyor tarzında forumda epeey muhabbet döndü. Ben evrak teslimimde o kadarda dikkat etmedm ve oradaki görevlide bir uyarı da bulunmadi. Bu kadar önemli birşey mi ?
-
Değil. Boşver takılma o kadar
-
e-devletten alınacak tecil belgesi geçerli yazıyor bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?
-
Beyler benim Aralık'ın sonuna kadar tecil ettirmem gerek bundan önce sağlık raporu ile bir celp dönemi erteledim. Şimdi nasıl erteleyebilirim. Bilgisi olan paylaşırsa duacısı olurum.
-
@büyüks biraz öyle gez. Başlayınca zaten kurum tecil ini yapar
-
Bilen birileri cevaplarsa sevinirim,
Vatan caddesi merkezde guy olmanin avantaji nedir ?
Neden bukadar cok tercih ediliyor ? -
@pyle sonuçta başkanlık ,yeri güzel kompleks güzel bunlar dahi etmen diye düşünüyorum ama anlamadığım mükellef sayısı fazla olan bir çok ilçe buraya bağlı yoğunluğu nasıl bilmiyorum.
-
Arkadaslar ise baslama icin duyuru yapildiktan kac gun sonra baslamamiz bekleniyor bilgisi olan var mi
-
Arkadaşlar İstanbuldaki guy arkadaşlar için servisle ulaşım imkanı var Antalya gibi diğer iller için de mevcut mu bu imkan Ankaradaki vmylere egolarına bakiyelerine yükleme yapıldığını biliyorum acaba buna benzer bir imkan var mıdır
-
Bu ara vergi dairesinde çalışan kimi görsem sınavlara çalışmayı bırakma diyor Siz napıcaksınız arkadaşlar yola devam mı yoksa tamam mı