2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@mrs-keynes 2 hafta temel eğitim yaklasık bir bucuk ay da mevzuat eğitimi toplam iki ay
-
@emreoguz anadoluya talep çok. Onu kestirmek zor
-
@darkpassenger emniyetten güvenlik soruşturmamız hakkında bilgi alabiliyor muyuz?
-
@guydemapusant hocam gib in misafirhanesi de eminönünde mi ?
-
@guydemapusant hocam bir sorum daha var. ilk grup eğitime alıncak diyorsunuz. 2. grup, 1. grup eğitimdeyken işe başlarsa onlar direkt çalışacakları yere mi gönderilecek ? bu durumda 2. gruptakiler eğitim alana kadar nasıl çalışacak ?
-
2 gruba mi ayrilacak yoksa 4-5 ayrilir mi
-
@guycucekocu misafirhane beyazıtta eğitim yerine yakın yürüyerek veya tramvayla inilebilir. İkinci grup birinci geup eğitimdeyken gelirse dairede calışıyor birinci grup eğitimi bitince o grup eğitime gidiyor
-
@pyle 4 e kesin ayrılır. 800 kişilik alımda 4e bölünmüştü
-
@guydemapusant peki bu ilk grup ile 4. Grup arasi tahmini nekadar bekleme suresi olur ?
-
@pyle geçen alımda ilk grup hazıranda son grup kasımda başladı diye biliyorum .
-
@tusaoo arada 4 ay var bu haksizlik olmuyor mu hem maddi hem manevi. Insallah oyle olmaz bu alimda
-
@pyle umarım çok daha kısa sürer
-
Arkadaşlar telefonla emniyetten güvenlik soruşturmasi hakkında bilgi alabiliyor muyuz?
Birde hangi birimi aramak lazım emniyetten.
Yani hangi birim bakıyor? -
İvdbnin istedikleri belgeleri ilan ettiği başlık açılıyo mu sizde arkadaşlar ben dünden beri giremiyorum
-
Ankaralılar haydi 155 kişi belgeleri tamamlayalım da artık erken başlayalım daha liste de eksikler vardı hepimiz erken başlamak istiyoruz değil mi
-
@guy63 tem
-
Bugün polis geldi eve guc soruşturmasi icin
-
@darkpassenger hangi il. Istanbul icin mi?
-
@darkpassenger gercekten mi ? Eve giriyor mu peki ?
-
@darkpassenger hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba