2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guy63 geç oldu kusura bakmayın istanbul için
-
Merhaba arkadaşlar . Evrakları teslim ettiğinizde oradaki görevliler herhangi bir numara verdiler mi.? Kurumun yada cep telefonu gibi.
-
@tusaoo hayır hocam senin ve bir yakınının numarasını alıyorlar sadece.
-
Eşim bugün izmir için evraklarını teslim etti bir hafta on günde soruşturmalar bitecek demişler
-
Arkadaşlar benim şuanki oturduğum yerle ikametgah adresim farklı güv soruşturması formunda ikiside aynı adres olacak denmiş bu sorunla karşılaşmış olan var mı?
-
Bizim kurum geçen hafta güv soruşturması icin bulunduğum ile göndermişti evraklari . Bugün emniyete gittim haftaya biter gondeririz dediler nazar değdirmeyin laaa :))
-
@aşırıyakışıklı bugun ben teslim ettim oradaki gorevli bakalim iki adreste ayni mi dedi benim ayniydi sorun olmadi.farkli olunca sorun olabilecek izlenimini aldim.
-
@aşırıyakışıklı ikametinizi oturduğunuz yere aldırın
-
@darkpassenger, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Bizim kurum geçen hafta güv soruşturması icin bulunduğum ile göndermişti evraklari . Bugün emniyete gittim haftaya biter gondeririz dediler nazar değdirmeyin laaa :))
ee gönderdikten sonra hemen cagırcaklarmı işe ?
-
@deepblue çağıracaklarini soylediler benim muvafakat durumu var muvafakat yazim bile gelmis çalıştığım kuruma
-
-
istanbul için evrak teslm etmeyecek var mı?
-
Ocak ayı içerisinde istanbul ilk grup baslayacak ve direk eğitime alınacaklar arkadaslar kesin bilgidir.
-
@guydemapusant hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum ancak eğitim nerede hangi semtte oluyor? ve ne kadar sürüyor?
-
@martini Eminönünde eğitim müd de oluyor 2 ay kadar sürüyor
-
@guydemapusant dostum ümraniyeyi yazdım sence ümraniye vergi dairesine verirler mi
-
Mal bildiriminde aciklama bolumunu yazmayi unutmusum sorun olurmu acaba
-
@guydemapusant Başka şehirlerin de mi 2ay sürüyor peki yoksa sadece İstanbul'un mu? 2 hafta diyenler de vardı da bi ara
-
İstanbul icin soruyorum arkadaslar belge teslim isi bittikten sonra herhangi bir belge falan verildi mi ? Sadece imza attik ciktik dimi baska illerde belge falan verilmiste
-
@by123 hayır verilmedi