2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@darkpassenger Aa ilk defa duydum biz de gelen giden olmamıştı ist için mi ?
-
Çorum'da yaşıyorum arkadaşlar . Bisey sormadilar nerde baslican nerelisin vs
-
@darkpassenger hangi il için peki ? İstanbul mu ?
-
@tusaoo yok K.Maras
-
@guydemapusant merhaba, işe başlama nasıl bildiriliyor acaba telefonla aranarak mı yoksa yine siteyi mi takip ediyoruz?
-
@zesiphuher siteden yayinlaniyormus 15 ,20 gun icinde goreve baslaniyormus
-
@maliyeciniz ben açabiliyorum
-
evrak teslim etmeyen varmı arkadaşlar
-
@guycucekocu saolasın kardeşim dün ben de açabildim sonunda ondan önce iki gün açılmadıydı.Yakalamışken bişey sorayım bu fotografı güvenlik soruşturmasına taşmadan yapıştırayım derken nerdeyse sadece burnum kaldı kırpa kırpa Hayır fotom olduğu halde gidip gömlekli değil diye kanuna uygun çekindim ama ne giydiğim falan hiç görünmüo herkesin mi sadece kafası kaldı ben de mi böyle oldu acaba anlayamadım 4,5*6 boyutu diye de belirtmiştim çekene.
-
@hakan58 ben inşallah kaptığım şifadan kurtulursam ptesi teslim etcem kardeş
-
benim numarami almadilar evrak tesliminde aramali miyim
-
@ragnarsnow doldurduğunuz evrakların birinde telefon numaranızı yazmanız gerekiyordu. İsterseniz arayın . Sorun olur mu sorun
-
İstanbul için evrak teslim eden kişi sayısını bilen var mı?
-
@maliyeciniz aynısı bende de oldu sadece kafam var hatta biraz taşırdım o kareden . yazıları kapatmıyorsa çokta sorun olmaz bence. yani en azından bana bir şey demediler hatta ben yapıştırmamıştım( kimlik meselesinden dolayı) orda bize yardım eden memur aldı yapıştırdı.
-
arkadaşlar tahmini göreve başlama tarihi verdiler i size de evrak tesliminde ?
-
@guycucekocu benim sadece gözlerimi koydular.. görevli memur da 'gözlerin doğuyor gecelerime 'dinliyordu şaka bir yana ben forumdaki arkadaşlardan öğrenip uzaktan çektirdim
-
arkadaslar evrak teslimine gittiğinizde kaç feragatin olduğunu kaç kişinin evrak teslim etmediğini hiç soranınız oldu mu? bende istanbul 12 yedekyedim de.
-
@guy63 Hocam meraba Şanlıurfa Whatsup grubuna ekleyebilirmisiniz beni
-
@darkpassenger merhaba ben de çorumluyum da siz ne zaman teslim etmiştiniz evrakları bir de çorum merkez mi yoksa ilçesinden misinz
-
@haniyaki ben teslim edene kadar öyle bir şey duymamıştım ya ya da ben denk gelmedim bilmiyorum.
kimlikteki düzgün olur inşallah