2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@priss hocam ben de zaten sistemi savunmuyorum bireysel itirazlarin da sonuna kadar arkasindayim . Ama tek tek kimin referansla girdigini tespit etmek gini bisey imkansiz. Arkadaslar ama kurunun yaninda yasin da yanmasini istiyorlar demek ki.Asil ironi de referansi oldugu halde giremeyen kisilerin de simdi boyle bir iptali savunmasi .
-
@nrzmrh hayırlısı olsun bakalım ama dediğim gibi iptal bekleyenler üzülürler.
-
Ben referanssız girdim. Aradım ama yok bulamadım. Bulsam referans ile girecektim. Mülakatta 4 dersten tam 14 soru sordular min 8-9 dk içeride kaldım. Kapıdaki görevli okadar ne yaptınız içeride siz ya dedi çıkışta. Hadi diyelim iptal oldu ben napacam ozaman ?
-
@fabrizio sen de onlarinkini iptal ettireceksin kamuya kimse giremeyecek komik bir durum bos yapiyorlar
-
eğer açık açık itiraf eden varsa onları bulup şikayet edin ama komple iptal ettirmek hakkıyla girenlerin de hakkını yemek oluyor...
-
Arkadaşlar onlarıda anlamak lazım ama sonuc olarak sadece kendılerını yıpratıcaklar, biz ptt gibi kpss den puan alıp atanmadık. kpss den ayrı gectık, kurum sınavından ayrı gectik üzerine mülakat geçtik zaten herkes hakediyordu. Allah onlaraında emeklerinin karşılıgını versin, dicek bişi yok nafile çabalarına.
-
Keşke bütün kurumlar mhuy gibi bi sürece tabi olsa.
-
Bizim sınavla Ptt alımlarını denk tutmak doğru olmaz. Çünkü Danıştay Ptt'ye dedi ki ya sadece kpss puanıyla atama yapacaksın ya da sözlü sınavın öncesinde kurum sınavı da yapacaksın. Kpss puanıyla elemeden sonra sadece mülakat sınavı yapmak torpile mahal verir ve sınavın güvenilirliğini zedeler. Bizim atanma şeklimize baktığınız zaman herşey usulüne uygun şekilde yürütüldü. Mutlaka referans olayları döndü. Bunu birey nezdinde ispat ettikleri taktirde o kişinin ataması iptal edilir ancak toplu olarak alımların iptal edilmesi bana imkansız geliyor. İtiraz edecek arkadaşlar kendi mülakatlarına itiraz etseler hem dürüstlük kuralına uygun hareket etmiş olurlar(zira aralarında torpil ayarlayıp atanamayanlar da var) hem de olumlu sonuç almak onlar için daha yüksek olasılık olur.
-
@üretici-rantı gelen kutuna bakarmısın
-
arkadaşlar kurum bizden hangi belgeleri isteyecek ?
-
Arkadaslar Istanbul kazananlar vatsapp grubu belki faydasi olur https://chat.whatsapp.com/DDar41r2Fy06bmQs11VF0f
-
@nrzmrh Gelip teftiş edeceğim dostum :))
-
az önce denk geldim, biri bimere şikayette bulunmuş ss'ini alıp foruma atmış, diğerlerine siz de böyle yapın demek için. beş satırlık yazıda beşten fazla imla, anlam, noktalama vs hatası var. sanki whatsapptan arkadaşına yazıyor adam. ama sorsan çok donanımlı, tüm sorulara doğru cevap vermiş, liyakatı temsil ediyor, atanmayı haketmiş... bimer cevap olarak sen önce ana dilini kullanmayı öğren dese ne yapacak çok merak ettim. başka birinin de mülakatı iyi geçmemiş ama kurumu çok istediğini belli etmiş. buna rağmen alınmamış. nasıl belli etti acaba bunu da merak ettim. bunlar gibi çok yazıyla karşılatım. yani diyeceğim o ki muhakkak isyanın da haklı olan arkadaşlar da var, onları tenzih ediyorum. ancak tıpkı başvuruda olduğu gibi, kurum sınavında olduğu gibi hatta daha eskiye gidelim kpss, öss, lgs tüm sınavlarda olduğu gibi başarısızlığı kendinden başka her yerde, herkeste arayan bir toplum olduğumuz için şaşırmıyorum bu durumlara artık. benim ki sadece merak. nasıl belli ettin abi kurumu çok istediğini ???
-
@paretowilfredo basimizin ustunde hocam
-
@ragnarsnow hocam bi kac sf once sofuoglu arkadasimiz tarafindan paylasildi . Tugrul kocer de paylasmis bakabilirsiniz ordan da .
-
@nrzmrh kaç kişi var hocam whatsaap grubunda
-
@sofuoglu 223 kisi suan hocam
-
@nrzmrh hey maşallah Bayağı hararetlidir orası diye tahmin ediyorum hocam, yanılıyor muyum
-
-
@sofuoglu ben bi girdim baktım mesaj yağıyor hemen cıktım ️️