2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@rukiyesv aminn
-
@nefiseok hocam Ankara çok sevindim sizi de gördüğüme SGK dan sonra
-
arkadaslar surec nasil devam edecek
-
Iyi aksamlar arkadaslar tüyo mülakat sorulari,analiz iktisat veya themis iktisat ve 4t maliye cikmis sorular elinde olup da hediye etmek isteyen varmi ?
-
Arkadaşlar İstanbul dışı illerde hangi vergi dairesinde çalışılacağı nasıl belirleniyor bilen var mı?
-
çok şükür ilk mülakatımda oldu bu iş istanbul tercihimdi.benim sorum diyelim ki bir vergi dairesine çok başvuru oldu bu durumda ihtiyaç fazlasında süreç nasıldır.çünkü şile de silivri de istanbulda fakat baya uzak.
-
Arkadaşlar çok şükür oldu Allah helal kazanıp helal yemeyide nasıp etsin inşallah herkesi canı gönülden tebrik ediyorum bu stressiz uykuya çok ihtiyacımız vardı. Ben o uykuya biraz daha hasret kalcam galiba salgını yakalandik:)
-
-
@atiba Hepimizin gözü aydın hocam. Atandıktan sonraki ilk soğuk algınlığınızın da keyfini çıkarın bir an önce iyileşip masa başına oturmak gibi bir derdiniz yok, evdekilere nazlanın bol bol :)) geçmiş olsun
-
@johnnashh tuyo ve 4t gonderebilirim
-
@niloya atanmış bir arkadaşım şu an olayı idrak edemedin 2 gün sonra anca alışırsın dedi bugün. Hakikaten insan acılara alışmışken rahatlıktan bile rahatsız oluyor ama alışırız hocam telaşa mahal yok :)) Sorunuz için cevabım yok ne yazık ki bilmiyorum çünkü
-
@aycan Sagolasin hocam dediğin gibi artık çok şükür masa başına oturmak yok :))
-
Bu arada @Priss dostum hoşgeldin duyurunu bekliyorum inşallah sözlerimizi tutalım.
-
@aycan sabah 6'dan bu yana hiç uyumadım ayaktayım ne yaptığımı bilmiyorum:) inşallah evimizi bulmak güzel güzel yerleşmek de nasip olur
-
Guy degilim ama dogma buyume istanbulluyum sorusu olan arkadaslara ozelden elimden geldigince cevaplarim
burada kirlilil olmamasi adina. -
@yldzkrc hocam ben sizin sgk oldu sanıyodum ya kısmetimiz buymul hocam sizinle aynı yerde çalışmaktan zevk duyarım çok sevindim hayırlı olsun:)
-
@sofuoglu teşekkür ederim hocam ben de sizi tebrik ederim daim olsun inşallah ️
-
@priss Sana dünyaca ünlü saygıdeğer filozof Mircea Lucescu'nun bir sözüyle hoşgeldin diyorum kardeş.
-Köpekler istedi diye atlar ölmez! -
@maliyeciniz Sağolun hocam
-
@aycan vallahi çok hızlı herşey ben mi yetişemedim bir ara askerlik tecil işlemlerinde buldum kendimi forumu bir irdeliyim