2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guydemapusant hocam ben lise diplomamı mezun olduğum üniv.den almadım. okuduğum liseye gidip ordan bi belge alsam kabul edilir mi sizce?
-
@galdirik aldığı sayıyla değil güvenlik soruşturmasıyla alakalı.Güvenlik soruşturmasını da kişinin ikametgahının olduğu yer yapıyor.Yani sen mesela küçük yerdeysen orda guy kazananların güvenlik soruşturması daha çabuk biter,ona göre çağrılırsın.10 kişi ayni anda çağrılmıyor
-
@şimbilli o konuda hiç bilgim yok
-
Ne güzel telaşınız var dostlar. Güzel geleceginize ilk adiminizi attiniz, ne güzel. Darisi diger emek veren dostlarimiza. Atanan burdan kopmasin muhabbetimiz daim olsun dostlar.
-
@paretowilfredo gerçekten çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Sabah stressiz, huzurlu uyanmak gibisi yok. Şu an ki telaşlar, tatlı telaşlarımız.:)
-
@şimbilli evrak teslimini atandığınız il vergi dairesi ya da defterdarlığının sitesinden takip edeceksiniz ama önce gib kazananların isimlerini ilgili yerlere gönderir bu hafta önümüzdeki hafta içinde bir duyuru yapılır atandığınız yerlerin internet sitelerini takip edin
-
@sbn98 İstanbul için halihazırda atanacağımız vergi dairesi belli değil hocam evrak tesliminden sonra mı belli olacak bizim atanacağımız yer acaba, çünkü şehir dışından kazanan birçok arkadaş da var nihayetinde
-
@sofuoglu arkadaş İstanbul vergi dairesi başkanlığı sitesini kastetmiş olabilir hocam. Ya da ben öyle anladım:)
-
@turkkızı olabilir hocam ben de yanlış anlamış olabilirim Muhtemelen sizin dediğiniz gibidir. İstanbul harici diğer illerde kazananların yanında atanacağı ilçe de yazıyor ona binaen sordum ben de
-
@sofuoglu aynen eksik olmus vergi dairesi baskanlıklarının sitesinden takip edeceksiniz istanbul ilk atamada ikamet istiyor ona göre yakın yerlerde başlatıyor ama diğer illerde bu pek yok.
-
o değilde dostlar ben çalışacağım vergi dairesine gittim tanıştım iş arkadaşlarımla boş bi masaya oturdum muhabbet ettik
-
peki kasımda askere gidecekler için durum nasıl olacak arkadaşlar belge teslimi vs..Birde gitmemek için ne yapmak gerekiyor
-
@guydemapusant Merhaba Ben yedekler deyim. Yakın olduğu için umudum var. Yedekler ne zaman çağrılmaya başlanıyor asillerin soruşturması vs bitip işe başladıktan sonra mı yoksa süresi içinde belge göndermezlerse o zaman mı? Birde İstanbul yedeklerindeyim bana sıra gelirse asillerin tercih etmediği ilçelere mi kalacak okuyorum :)Yoksa kurum açık olan yerlere kendi mi yerleştiriyor.
-
@sbn98 anladım hocam çok sağolun beklemedeyiz o zaman
-
@birumut İlk iki sayfa sorularınızı yanıtlar diye düşünüyorum hocam
-
@guydemapusant 23 yıldır her gece bilfiil uyumama rağmen hiçbir sabah bu kadar dinç ve huzurlu uyandığımı hatırlamıyorum :))
-
Yoklama yapılıyorsa bir istanbulda burdan yazın lütfen Allah’a çok şükür kazananlardan olduk fakat yarımızda elendi. Allah emek veren herkesin karşılığını elbet birgün nasip eder. Bu başlığı açmanız çok yerinde oldu teşekkür ediyorum ayrıca. Fakat ben haala şoktayım
-
@aycan sağolun az çok öğrendim
-
1)Hesabin hangi bankadan açılması isteniyor ve erkenden açsak hesabı sorun olur mu?
2)Lise egitim donemi normal egitim suresinden uzun olan adaylarin lise diplomasi diye birsey de yazıyor. Yani uzatmadan/hazirlik okumadan bitirenlerden istenmiyor mu?
-
TY kızlarıı, istanbula dışardan gelip ev arkadaşı isteyen ve fatih tarafında oturmayı düşünen varsa bana özelden yazsın bi tanışalım bakalım ben ankaradan geleceğim. Bir de istanbulda yaşayıp apartlar konusunda fikri olanları da beklerim