2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Belki daha erken ama fikir beyan etmesi açısından burada da paylaşmak istiyorum, Tuğrul hoca facebook hesabından istenilen belgeleri paylaşmış:
İSTENİLEN BELGELER
1- Nüfus cüzdanı fotokopisi (3 adet)
-
Nüfus cüzdanının T.C. kimlik numarasını mutlaka içermesi gerekmektedir.
-
Fotokopiler aslı ile karşılaştırılarak Başkanlığımızca onaylanacaktır.
2- Öğrenim durumuna ait bilgi ve belgeler:
-
Yüksek öğrenim bitirme diplomasının veya çıkış belgesinin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği,
-
Ortaokul veya lise öğrenimi normal öğrenim süresinden fazla ise (hazırlık sınıfı veya 4 yıllık lise) buna ilişkin diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği, (Diplomada hazırlık sınıfı görünmüyor ise hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge gerekmektedir.)
-
Lisansüstü veya doktora eğitimini tamamlamış ise buna ilişkin belgenin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği,
3- Son üç ay içinde çekilmiş dört adet 4,5 x 6 ebadında renkli vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik” hükümlerine uygun olması gerekmektedir.)
4- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair beyan formu (Askerliğini yapmış veya askerlikten muaf olanların ilgili belge örneklerini de teslim etmeleri gerekmektedir.)
5- Adli Sicil veya adli sicil arşiv kaydına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alınan belgenin aslı,
6- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 adet)
-
“Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu Doldururken Dikkat Edilecek Hususlar” yazısına göre, doldurulacaktır.
-
Formun alt kısmındaki bölüm Başkanlığımızca onaylanacaktır.
7- Mal bildirimi formu
8- Halen herhangi bir Kamu Kurum veya Kuruluşunda çalışıyor ise, çalıştığı kurum, statü, göreve başlama tarihi ve sosyal güvenlik sicil numarasını gösterir çalıştıkları kurumdan alacakları belge
-
-
@2016mağduru zıt kanıt yöntemine göre istenmemesi gerekiyor
-
Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. Ben de Istanbul yedeklerinde ilk 3 teyim. Cok beklemem değil mi ? Bu yedek süreci nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
-
arkadaslar gaziantep vergi dairesini aradim.biz kazana arkadaslari tek tek arcaz iletisime gececgiz ayni zmanda internt sitesinden yayinlayacagiz dedi)) yani biz size her turlu bulurz dedi.
-
@paretooptimal asiller feragat edince veya evrak teslim etmeyenler olursa yedeklere geciliyor galiba dıstum
-
Askerlik tecili için belge verecekler mi bize kasım da tecil bitiyor nereye sormak lazım bunu
-
ise basladiktan sonra persone dailre ediyormua istersen herhalde.
-
@guydemapusant teşekkür ederim
-
gib hangi bankayla anlaşmalı maaş konusunda bilen varmı ?
-
@paretooptimal sizin yedek kac hocam
-
@darkpassenger şuan da ziraat bankası ile çalışıyorlar.
-
@darkpassenger ilden ile değişir hocam o her il anlasmasını kendisi yapar ankara istanbul ziraat bankasıyla anlasmalı
-
@gmsmustafa İlk ondayım. Sen ?
-
@sbn98, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@darkpassenger ilden ile değişir hocam o her il anlasmasını kendisi yapar ankara istanbul ziraat bankasıyla anlasmalı
promosyon varmı gibde varsa ne kadar. yanı şuan promosyon aldım çalıştığım kurumdan da iade filan işleri için soruyorum
-
@darkpassenger hocam 2bin tl üzerinde promosyon aldı ankara istanbul ama sözleşmede varmı yeni gelenelere verilirmi bilmiyorum ama verilmesi lazım onu düşünmüştür kurum. eski bankan ziraat değilse sıkıntı yok tamamını alabilirsin promosyonun
-
arkadaşlar benim lise diplomam üni de herkes den istiyolar mı lise diploması onu anlamadım yardımcı olabilirmisiniz normal öğrenim süresinden fazla derken ne demek istemiş zaten normali 4 yıl değil mi lise
-
@alper50 Bizim gibi çok kişi var sıkıntılı belliki. Ama bu hususta bence kimsenin bilgisi de yok
-
Kazanan herkese hayırlı olsun. Darısı diğer kardeşlerimize inşallah. Ankara'da ilk on yedeğe gelme ihtimali nedir bilgisi tahmini olan var mıdır?
-
@sbn98 bursa istemez ikametgah dimi hocam
-
@paretooptimal 31 senin sansin baya yuksekmis