2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@yasineser-1985 ulaşabildiniz mi ?
-
@guycucekocu diğer sorunuza cevap olarak yazmıştım yanlış olmuş
-
@by123 86 dogumlu oldugum icin bizim zamanimizda anadolu liselerine ilkokuldan sonra giriliyodu ortaokula baslamadan hazirlik okuduk yani sizin yas kucuk galiba:)
-
Arkadaslar hazirligi ortaokuldan once okuyan var mi aranizda varsa da ortaokul diplomasini mi bulcaz bulsak da o diplomada hazirlik okuduguza dair bise var midir ki
-
@by123 hazirligi ortaokul veya lisede okuduysan buna iliskin diploma diyo garip olan ne
-
@by123 Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
-
@msaka ortaogretim mi demek istediniz. İste lisee degil mi o. Yani 8 sene ilkogretim okuyyp anadolu lisesine gidip hazirlik okumayi kastedmiyomusunuz.
-
@msaka ama liseden once hazirlik okuduysaniz. Liseye verdiginiz diplomada yazar. Ben ortaokulda diye gormemism afedersiniz. Yok sizden kucukte o kdar kucuk degil.
-
Universitedeki hazırlığın bi onemi var mı
-
@msaka ben sadece 4 yillik liseye basladiginzda bir yil hazirlik uc yil normal dersler gorulen ortaogretim yani lise olan kismi biliyorm. O yuzden soylediginiz garip gelmisti.
-
@hü-sbky o konuyu tam bilmiyorum fakat bence olur. Bagli oldugunuz atandiginiz ile sorun. Zira onemli bisey 1 ilerleme oluyor
-
@paretooptimal erken gibi hocam biraz ortalik duruldun bence
-
@by123 hocam gecen sene danistay hazirlik okuyanlara kademe verilmeyecegi hukmunu vermisti diye hatirliyorum diploma istemelerine şaşirdim acikcasi ben mi yanlis biliyorum
-
@hü-sbky universite icin hazirligin bir onemi yok hocam maalesef bildigim kadariyla
-
@hü-sbky bizim idare hukuku hocamız 1 ilerlemeniz olur demişti bende üni hazırlık okudum:) sgk da sormuştum o da ilerde faydalanacaksınız ondan demişti
-
Arkadaşlar Allah hepinizi yeni işinizde muvaffak etsin.Sgk 8. Pro yedekler olarak uzun bir süredir atanmak için sıra bekliyoruz çok şükür bugün yarın duyurunun geleceği haberini aldık.Sizlerden ricamız 8.pro asillerde olup çeşitli gerekçelerle guy'u tercih edecek olanlarınızın bir an önce feragat etmesi. İlan geldikten sonra kuruma başvurmanız bir anlam ifade etmeyecek arkadaşlar lütfen duyarlı olalım.
-
@nefiseok umarım olur da bi işe yarar
-
@hü-sbky yarıyomuş hocam ama hazırlıktan başarılı olarak geçtiğinizi gösteren belgeyi aldınız inşallah
-
@nefiseok hocam öyle bi belgem yok, uniye gidecem bu hafta bi bakayım semt secimi nasil oluyo biliyo musunuz havalar sogumadan ev isini halletmek lazım
-
@nameless o haberi bende okimustum fakat egm atanan arkadasima yaptilar bir ilerleme hocam o yuzden emin sekilde soyledim