2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@sofuoglu Askerlikle ilişiği olmaması durumu garip değil mi?
Buradaki arkadaşların bir çoğu kasımda ya da şubatta askere alınacak. Nasıl erteleyeceğiz acaba? -
@gmsmustafa İnşallah hocam hepinize sıra gelsin isterim ben
-
@fabrizio ne konuştunuz anlatsana biraz
-
@paretooptimal insallah yavas yavas ortaya cikar feragat edenlerde ona gore umutlaniriz
-
@sbn98 hocam promosyon ne oluyor?
-
@gmsmustafa Amin hocam. Ben yeniyim forumda bir arkadaş yedekler için başlık açsa ya kazananların grubu işgal etmeyelim
-
@sağlıksızyaşam askerlik şubesine gidip sordum ben şubat celbine gidecek diye kaydımı yaptı o zamana kadar işe başladığınız kuruma dilekçe verip onlar tecil işlemini yapacak dendi.
-
Arkadaşlar öncelikle bende herkesi tebrik ediyorum ... Benim sorum ben özel bir yerde çalışıyorum sizce ilişiği ne zaman keseyim ?
-
@mehlikasultan ben de merak ediyorum bu konuyu bir seneden beri part time olarak bir yerde calisiyorum ne zaman çıkmam gerekir acaba işten
-
@napsak Sağolasın kardeşim
-
Kahramanmaraş i kazanan arkadaslar burada mi
-
Arkadaşlar çalışacağımız vergi dairesini biz mi seçiyoruz nasıl belirleniyo ben anlayamadım?
-
KPSS sürecine tamamen muy odaklı başlamıştım.Hatta dershanedeki temizlikçi abi içime doğuyo sen guy olacan dediğinde aman abi ağzından yel alsın dediydim.4 yıldır elene elene zar zor guy oldumHala siteye girip listede adımı yeniden bulup,yeniden mutlu oluyorum Ne güzel bi duyguymuş ya,bugün de tebrik ediyorum hepinizi
-
@keynes10, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar benim lise diplomam üni de herkes den istiyolar mı lise diploması onu anlamadım yardımcı olabilirmisiniz normal öğrenim süresinden fazla derken ne demek istemiş zaten normali 4 yıl değil mi lise
Ben de bunu merak ediyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
Lise diplomasını napcaklar ki üniversite diploması varken bide gidip üniversiteden mi almak gerekiyo -
@maliyeciniz az once ben de bi girip ismime baktım ismim duruyo mu diyenasibimiz buraymış aynısını ben de yaşadım guy olmak da kolay değilmiş hani...
-
@maliyeciniz bende arada bi kendime sen memursun artık deyip mutlu oluyorum inanasım gelmiyor çok bekledik çook
-
@maliyefs yedek şansı yüksek olarak düşünülüyor Ankara için bilerek fazla yedek ayrılıyor hatta bunun için, özellikle vdk mülakatları başlayacak yakında,SGK da mülakatı 2 ay sonra falan açıklanacak ardından ayrılmalar olacaktır diye tahminler var
-
@busrandac hazirlik okuyanlara kademe ilerlemesini yapmak icin lise hazirlik okuyanlar eskilerd hazirlik vardi yeni jenerasyon herkes 4 olabilirde o yuzden lise diplamasi sart arkadaslar elde ediniz.
-
@by123 ortaokulda hazirlik okumustum ortaokul diplomam da yok nerdedir sizce
-
@msaka ortaokul mu ? İyimiş o zaman. Bilemem ama zaten bu soru garip ccünkü kurum onu sizden istemiyoru. Ben olacaği acikladim. Gerisi size kalmiş.