2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Bir arkadaşımız İstanbul haricinde bazı büyük iller de eğitimini kendi yapıyor yazmış acaba doğru mu bu? misal Gaziantep de dahil mi buna? bilen arkadaşlar bilgilendirebilirse çok memnun olurum
-
@brkhll eğitim ankarada oluyor istanbul dışında
-
Günaydın taze guy arkadaslarım yeni güne atanmış olarajk başlamak nasıl bi duygu bakalım
-
-
Konyayı kazandık hamdolsun, sizleri de tebrik ederim meslektaşlarım. Konyalılarla iletişime geçelim tebliğat vs de haberleşelim Hayirli sabahlar
-
@nefiseok yedek oldu hocam o da olmaz olsun usandık SGK dan artık ben de çok sevindim görüşmek üzere inşallah eğitimlerde
-
@guydemapusant uyandığım an eşime ‘ben kazandım değil mi,oldu,işe girdim değil mi rüya değildi? ‘ diye sormak
-
Hoşgeldiniz @Priss bey Beni de unutmayın haberleşme konusunda elimden gelen her şeyi yapacağım yardım için
-
@brkhll Eğitim işe başladıktan 7-8 ay sonra Ankarada eğitime sırayla alınırsınız eğitime ancak en güzel döneminiz eğitimde geçer iş yok zaman aşımı yok mükellef yok sorumluluk yok kuruma girince anlayacaksınız kaçın gençler ders çalışmayı bırakmayın daha iyi yerlere gelin inşallah kurum gereken değeri vermiyor çünki
-
@sbn98 bu konuda size katılmadan edemeyeceğim çok haklısınız
-
arkadaşlar tekirdağı asil olarak kazanipta gitmeyi dusunmeyen var mi
-
@yldzkrc kısmet değilmiş hocam boş verin sgk yı hiç değilse ankara dasınız düzeniniz değişmez çok sevindim böyle tanıdık görünce görüşürüz tabi eğitimde de işte de dışarda da yoldaşız:))
-
arkadaslar tekirdag guy birinci yedek onur Akman adli arkadasimizi taniyan varsa bana ukasmasi i saglayabilirmi
-
Evrak teslimi atandigimiz il vergi dairesi sitesinde mı yoksa gib sitesinde mı açıklanacak @Priss
-
Kazanan arkadaşlar hayırlı olsun, bir İstanbul da ben varım
-
İyi gunler arkadaslar oncelikle hepinize hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin. Umarim bizde en kisa zamanda emeklerimizin karsiligini aliriz. Kazanan arkadaslardan ozellikle alan soru bankasi kitaplarindan hediye etmek isteyen olursa cok makbule gecer. Tesekkurler simdiden
-
aynen nasıl takıp edıcez yanı acıklamayı kım yapıcak bılmıyoruz bu konuda yardımcı olabılecek kımse var mı acaba kucuk sehıre atandım ben grup baskanlıgı da yok nereyı takıp edıcem
-
10 kişi alan bir il 7 ocak tarihine kadar başlatır mı sizce arkadaşlar?
-
Arkadaşlar çok şükür bende Antep'i kazandım aklımda çok soru var eğitim işe başladıktan sonramı öncemi olucak? Biz öyleyse Ankarada 2.5 ay otelde mi kalıcaz misafirhanede yer bulunurmu ? Eğitimin sonunda sınav falan yapılacakmı? Yardımcı olucak arkadaş olursa çok sevinirim
-
@nrzmrh @guydemapusant hocam benim diplomamı okulum hala çıkarmadı. geçici mezuniyet belgesi kabul görmez mi?