2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guydemapusant Anlayışınız için de ayrıca teşekkür ederim, İnşallah mesai arkadaşı olmak da nasip olur hocam
-
@maliyeciniz hocam tebrikler, sonucunu merak ettiğim kişilerden biriydiniz sizde
-
@priss hocam sizi burda gormek ne kadar guzel tesekkur ederiz bu heycanimizi da paylastiginiz icin iyi ki geldiniz ben de herturlu yardim ve hayir isleri burdayim kendi adima ama az ama cok siz hadi deyin biz sizi takip ederiz hocam
-
@aycan uskudar diye diye kafama uskudar soktun dostum insallah asiri yigilma olmaz :)))
-
@fabrizio Haydi hayırlı olsun, Allah maaşlarımızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin :)) hangi il hocam?
-
@priss kaçırmamak adına konuyla ilgili bir yol haritası çıkardığın zaman ilgilenen arkadaşları etiketleyerek yazarsan çok sevinirim. Hep aklımda söylediğinden beri, başlığı görmeyip atlamak istemem. En kısa zamanda elimizden geleni yapalım
-
@bengidönüş Allah razı olsun iyi ki varsınız
-
@aycan Sakarya hocam aynı temennileri size iletiyorum.
-
@nrzmrh Ben böyle söylüyorum da benim işim hiç belli olmaz :)) Evrak teslimi yapmadan bi istanbul turu ayarlayıp gezip görüp karar veririm
-
@Priss hocam tekrardan hoşgeldininiz aramıza , yardım hususunda ben de elimden ne gelirse yardımcı olmaya hazırım, bilgi aldığınızda arkadaşın da dediği gibi bizleri etiketlemeniz kafi
-
@priss amiin hepimizden sen iyi ki varsın asıl ne güzel bir şeye vesile oluyorsun, bu bir başlangıç olsun hepimiz için bir sürü kardeşimiz var böyle ilgilenebileceğimiz, hepsine gücümüz yetmese dahi yettiğince koşalım.
-
Kazanan herkesi tebrik ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin çok emek verdiniz ama sonunda bu gece rahat bir uyku çekeceksiniz. Bugün sizin gününüz
Kazanamayan arkadaşların da Allah gönlüne göre versin sabrınız tükenmeden yüzünüz güler inşallah
-
@priss Tekrar sizi görmek beni mutlu etti. Teşekkürler, tüm emekleriniz için..
-
@rukiyesv est. Ne yaptık dostum.
-
Ahhh istanbul ahhh:) tek başıma nasıl kalıcağımı şimdi düşünmeye başladım:)
-
@niloya ben de onu düşünmeye başladım
-
@yalovalı Yalova Güneyköye ziyarete gittim yakın bir zamanda ne kadar güzel olarak ne kadar şanslısınız Ankara içimiz kurudu bizim yıllarıdr :)) yazmadan edemedim
-
@rukiyesv bizim burası küçüktür ama güzel yerlerdir
-
-
@aycan bulcaz artık bir yolunu