2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@yılmazadam erteleme olur bence. Atandı kağıdını alıp askerlik şubesine git ordan bir celp ertelerler öyle oluyorsu sanırım. Ama sen yine de yarın ilk iş sana en yakın askerlik şubesine git danış. İle başladığında da zaten 3 yıl erteleme alırsın uzman yrd süresince
-
@priss Ben de geceler boyunca sonuçların açıklanmasını birlikte beklediğim dostların kazanmasını çok isterdim. Sevincimizi buruk yaşıyoruz. Onlar için dua etmekten başka bişey gelmiyor elden ne yazık ki. Aman siz de bir daha gitmeyin hocam yaprak dökümü yaşamayalım tekrar
-
@aycan yarım kalan işimi halletmek için geldim. Gerçi iş değil zorunluluk bizler için. Yardım edeceğimiz kardeşimizi unutmadınız dimi
-
Böyle bi başlık açman çok iyi olmuş @aycan canım ya,kazanamayanları o kadar iyi anlıyorum ki boğazımda düğümleniyodu kelimeler.Başta seni sonra herkesi tebrik ederim Allah utandırmasın inşallah️
-
@priss ya yemin ederim gittiğin günden beri aklımda hocam.Olur da kazanırsam nasıl iletişime geçcem diye.Hoş geldiniz️
-
@priss Hocam ben o mevzuya pek vakıf olamadım ama kitap bağışı gibi bir organizasyondan bahsedildiğini hayal meyal hatırlar gibiyim. Detaylı bilgi verirseniz biz de elimizden geleni yaparız evelallah
-
@guycucekocu aynen dostum
-
@maliyeciniz hoşbuldum o konu için dönerim her zaman. O mesele mühim yakın zamanda yol haritasını çizip burada bir başlık açarım
-
@priss, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@yılmazadam erteleme olur bence. Atandı kağıdını alıp askerlik şubesine git ordan bir celp ertelerler öyle oluyorsu sanırım. Ama sen yine de yarın ilk iş sana en yakın askerlik şubesine git danış. İle başladığında da zaten 3 yıl erteleme alırsın uzman yrd süresince
İşte meselede o atama muhtemelen 3-4 ayı bulabilir atanmadan gib tecil etmez heralde neyse şubeyle ve gib ile görüşmek gerek pareto kardeş senin bir bilgin var mı?
-
@maliyeciniz Orada atanmaya dair mevzuların konuşulmasını doğru bulmadım. Sağolsun arkadaşlar da iştirak ettiler. Ben de seni tebrik ederim canım, Allah muvaffak etsin görevimizde
-
@priss bende forumda okumuştum istenilen bir kaç kitabı alıp kargolayabilirim adres verirseniz hocam.
-
@cag317 adres alınca dediğim gibi duyuru yapıcam Kardeşim. Allah razı olsun. Belki kitapla sınırlı kalmayız bile 12-13 yaşlarında dünyalar güzeli kız kardeşimizin kitap yanında daha birçok şeye ihtiyacı vardır. İletişime geçip haber vereceğim.
-
@priss tamamdır bekliyorum ben
-
Merhaba arkadaşlar kaybettim, kaybettim, kaybettim, kaybettim ve bi defa daha kaybettim çok yorulmuştum. Eşek kadar adamım bu sefer sevinçten gözlerim yaşardı. Rabbim utandırmasın.
-
@aycan arastırabilirsiniz zaten anadolu yakasında üç dört kompleks var secebileceğiniz yeri en güzel olan kadıköy ve göztepe vergi dairesidir. Kadıköy sahiline 5 dkda yürüyerek inilir iskeleler metro dolmuş otobüs metrobüs marmaray hersey elinizin altındadır
-
@aycan amin inşallah.hepimiz için hayırlısı olsun..hepinizle tanışmayı canı gönülden isterim
-
@guydemapusant Yazdım bunları bir kenara hocam ev araştırırken kriterlerim arasında olacak çok teşekkür ederim üşenmeyip cevap verdiğiniz için sağolun
-
@aycan estagfirullah heyecanlarınızı cok iyi anlıyorum hoşgelin bakalım inşallah mesai arkadası oluruz
-
@fabrizio Hocam kazandın mı kaybettin mi ben ikilemdeyim şu an ama galiba kazanmışsın hayırlı olsun
-
@aycan Kazandım hocam