2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@aycan etiketlememişim
-
@guydemapusant Ben üstüme alındım sorun değil :)) şimdi benim merak ettiğim mevzu şu; Üsküdar yazdım ve atamamı oraya yaptılar diyelim. Ben üsküdarda değil, bu kompleksleşme sebebiyle ümraniyede mi çalışcam?
-
@aycan kompleks ümraniye bölgesinde. Kompleks içinde saydığım daireler var. Siz üsküdarda yasayacagım derseniz ümraniye kompleksinr yerleştirmeleri yüksek ihtimal. Kartalda yasayacagım derseniz orada da kartal kompleksi var içinde pendik tuzla küçükyalı kartal suktanbeyli daireleri var
-
@guydemapusant kadikoy verdigimizde kadikoye verirler mi ?
-
@guydemapusant biz artık gib i değil istanbul vergi dairesi başkanlığının sitesini takip edeceğiz değil mi?
-
@guydemapusant bende bunu merak ediyorum, fatih yazdığımızda kesin oraya veriyorlar mı yoksa istedkleri yere de verebilirler mi?
-
Benim de oldu sonunda
-
Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim , mesleğe başladıktan sonrada tecrübelerinizi sizden sonrakiler için paylaşmanız dileğiyle
-
@kürşad-atilla Haydi gözün aydın hocam
-
@guydemapusant Peki ben bunları vergi dairelerinin sitelerinden araştırabilir miyim? Sürekli sizi rahatsız etmeyelim ne nerde diye
-
Hepinizi tebrik ederim dostlarım. Artık yeni bir hayatınız var. Tadını çıkarın
-
Arkadaşlar bu vereceğimiz belgeler nerede yayınlanıyor gib in sitesinde mi? zira kendi ilimin vergi dairesi sitesinde pek bişey görünmüyor
-
iyi akşamlar arkadaşlar
hepinizi tebrik ederim hayırlı olur inşallah bizler için.
bir sorum olacaktı, memurken guy olan var mı aramızda? süreç nasıl işliyor muvafakat nasıl alınıyor? -
@priss sağolun hocam hoşgeldiniz aramıza tekrar sizi buralarda gördüğüme çok sevindim :))
-
@guydemapusant tamam çok teşekkür ederim
-
@aycan her şey sona erdiğine göre yarım kalan işimi tamamlamak için geldim Aycan. Bu arada sen de çok emek verdin hakkını aldın. Keşke her senin gibi emek veren dostum da bu gece mutlu uyusaydı ama iş sadece çalışmakla olmuyor. Neyse. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
-
@priss hoşgeldin hocam gitme bir daha
-
@yyy Hoşbuldum dostum
-
Priss hoşgeldin .Kardeş ,askerlik tecili aralıkta bitecek ve kasımda gidecek olanlar için askerlik durumu atanmaya engel olurmu daha önce b grubu memurluğum var ve asaletim tasdik olduktan sonra istifa etmiştim.Aday memurlar için bir celp dönemi ertelenebiliyor.Yeniden atanmada da aynı şey olur mu ? Ek olarak askere gidince atanıp geldikten sonra göreve başlanabilir mi?
-
@by123 verirler