2017 GUY YEDEKLER
-
@gozde41 arkadaşım bencillikle suçlayacağınız kişiler maalesef bizler değiliz ortaya bir çıkmaz yaratmayalım lütfen
-
Haber yok mu sgkdan vmy işe başlatma tarihinden?
-
@ricardo34 hocam vay işe başlatma için daha çok bekleriz uzun sürer her zamanki gibi o
-
Herkes umudunu kesti mi yedeklikten
-
@ricardo34 hocam çoğu il vmy ile sgdy bekliyor vmy ve sgk işe başlatmadan kimsenin umudu yok vmy ne kadar sürecek bakalım en erken orası hareketlendirir
-
@mrtvrn07 sizin bilginiz var mi ya da tahmin. Ne kadar oldu onlarin aciklanali
-
Umut kesme değil de hocam hepimiz SGK'ye bel bağlamıştık.6 aydır açıklanmıyor VMY'nin de geç başlattığını düşünürsek çaresizce beklemekten başka çaremiz kalmıyor...
-
@ricardo34 hocam vmy en son evrak tesliminden 3-4 gibi bir sürede ise başlatma ilanı veriyordu ancak bu sene geç açıklanması gvslerin yapıldığına dair bir kanı uyandırdı belki bu sene daha erken olabilir ancak bürokratik hantallık nedeniyle ben yine 3-4 ay gibi bir sürede ise çağıracağını düşünüyorum sgdy ise daha fazla bekletilmez bu ay içerisinde açıklanacaktır ancak onun işlemleri ne kadar sürecek belli olmaz
-
Sgk açıklanmıyor vmy çağırmadı hala sıra tıkandı kaldı ne diyorsunuz arkadaşlar bu duruma
-
@ricardo34 ben asillikten bile umudu kestim. 4.5 ay oldu gvs bitmedi
-
@knyguy o gvs hiç bitmeyecek hocam işe başladığında da yapılacak
-
@umutsuz_vaka başlatıp yapsalar ya niye mağdur ediyorlar. Bekletiyorlar. Taşeronların özelliği ne? Onlarınki de bitmedi ama bir gecede ise çağırdılar. Adalet herkes için lazım
Neyse
Hayırlısı olsun -
@knyguy sizinki daha zor gerçekten ama en azindan kesin bir gün başlayacaksiniz illaki. Sebebi ne peki fikriniz var mi?
-
İş yükü büyükşehir olmanın dezavantajı diolar
-
Şu SGK açıklansa da durumumuz belli olsa çok yıprandık
-
istanbul sgk kazanan var mi guylarda acaba
-
yani guy olup sgkyi kazananan.Nerden ulasabilirz ki bu bilgiye
-
Ne diyorsunuz arkadaşlar sgk da açıklandı yedeklerin durumu ne olur var mıdır İstanbul guy olup da kazanan???
-
ben de bi bilgiye ulaşamadım kaça geldi yedek çok merak ediyorum
-
120 kisilik Guy asilden hic mi SGK kazanan yok ya inanilmaz var ve cekiniyorsaniz ozelden yazabilirsiniz arkadaslar ️