2017 GUY YEDEKLER
-
Öncelikle yedek de olsa listede yer alan herkesi tebrik ederim inşallah sıra bizlere de gelecek. asil hakkından feragat edenleri takip için burada toplanalım.
-
SGK ile ortak olması açısından yedeklere sıra çabuk gelecek gibi hissediyorum. SGK açıklansa da önümüzü görsek.
-
Geçen yılki alıma baktım İstanbul 30. Yedek görünüyor sadece aradakiker ne oldu bilmiyorum. Ama 8 Nisan 2016 da mülakat sonuçları açıklanmış. 30 . Yedek arkadaş için ilan 2017 Nisan ayında gelmiş. İnşallah o kadar uzanan süreç.
-
bende istanbul yedekteyim
-
istanbul 125 kişi şuan sgk mülakatında var yedekler kaça kadar sarkar acaba ?
-
@dibace bende SGK ya girdim kazanırsam yedektende olsa çıkıyorum . Ama SGK yıl bekleyeceğiz malesef bu 1-2 ay geçmez .
-
@dibace asil kazananlar için mi dedin 125 kişiyi
-
@paretooptimal evet kardeşim yedeklerle birlikte yedekler 6 7 kişi var önümde toplam 125 kişi ediyor sadece sgk mülakatı için diğer sınavlarınkini tespit etmedim
-
@dibace şehir tercihi yüzünden guyda kalanlar olmazsa en az 50-60 kişi çıkacak gibi aradan
-
Bana kalırsa bu yıl 50. Yedeğe kadar gelir diye düşünüyorum. Hadi inşallah çok beklemeyiz biz de . SGK da çok uzatmadan açıklasa bari. Benim merak ettiğim biz hakkından feragat edenlerin bulunduğu ilçeye mi gideriz acaba ya da bizim eğitimlerimiz nasıl olur ?
-
@u-ü-eko bende dün sordum bir arkadaşa ama cevap alamadım. Muhtemelen öyle olur asiller seçim yapar kalan yerlere yedekler yerleşir seçim hakkı tanırlar diye düşünüyorum ama ihtiyaç olan vergi dairesi varsa paşa paşa gideriz gibi geliyor diğer illerin de yedekleri olacakya hocam ortak yaparlar belki az kişi olunca bireysel eğitim verecek kadar vakitleri olduğunu sanmıyorum.
-
@paretooptimal istanbul ilana çıkmadığı sürece ilk 100 ün her zaman şansı var bana göre
-
@dibace, içinde söyledi: 2017 GUY YEDEKLER
@paretooptimal istanbul ilana çıkmadığı sürece ilk 100 ün her zaman şansı var bana göre
ben 80 li sıralardayım inşallah yüzümüz güler hocam -
@paretooptimal, içinde söyledi: 2017 GUY YEDEKLER
@u-ü-eko bende dün sordum bir arkadaşa ama cevap alamadım. Muhtemelen öyle olur asiller seçim yapar kalan yerlere yedekler yerleşir seçim hakkı tanırlar diye düşünüyorum ama ihtiyaç olan vergi dairesi varsa paşa paşa gideriz gibi geliyor diğer illerin de yedekleri olacakya hocam ortak yaparlar belki az kişi olunca bireysel eğitim verecek kadar vakitleri olduğunu sanmıyorum.
yerleşelimde hocam onlar dert değil
-
@kurumsinavi Katılıyorum hocam
-
@paretooptimal bilgim yok ancak bence bizler de sıramız gelince istediğimiz ilçeyi tercih edebilmeliyiz. bu mülakatı bizler de geçtik sonuçta.
-
İstanbul yedek alımında ilanda 30. Yedegin ismi var aradaki yedekler hakkında bir bilgisi olan var mı sıraya göre cağrilmiyor mu acaba ?
-
@francisconittin ben gib sitesini baya karıştırdım duyurularda 30. yedekten önceki yedeklerin ilanı yok. istanbul vergi dairesinin kendi sitesinde de yok. 30 dan öncekilerin duyurusu kalkmıştır sitelerden herhalde
-
@ricardo34 açık olan yerlerde tercih hakkı tanınır muhtemelen ama genede asillerin tercih etmediği yerler bize kalacak yani bu açık.
Ama sağlık olsun buna takılmamak lazım hepimizin ilk amacı işe girmek sonuçta. -
@francisconittin bende anlamadım onu ya yedekler on aylık süre var arada başka kuruma yerleşti yada vazgeçti.