2017 GUY YEDEKLER
-
@mütemmim-cüz eve tebligat geliyormuş aynı şekilde yedeklerden alındınız gibisnden
-
@mütemmim-cüz İstanbul arıyormuş ama onların inisiyatifindeymiş diğer iller aramayabilirir. Her ilin kendi vergi dairesi başkanlığı sitesinden takip etmek lazım.
-
bende bursa yedeklerde 13.sıradayım açıklandığında kesin olmaz diye düşünüyordum ama bugün vmy ve sgk listelerine baktım bir umut var gibi geldi sizce gelir mi ya da kaça kadar sıra gelir ki ?
-
@mermaiden SGK 4 katını çağırmıştı vmy yi bilmiyorum yani ortak isimlerin 1/4 ü SGK yı kazansa ona göre bir hesap yapabilirsiniz.
-
@ricardo34 sgk yı kazananların listesini atabilir misiniz mevcutsa
-
-
@paretooptimal, içinde söyledi: 2017 GUY YEDEKLER
@mütemmim-cüz İstanbul arıyormuş ama onların inisiyatifindeymiş diğer iller aramayabilirir. Her ilin kendi vergi dairesi başkanlığı sitesinden takip etmek lazım.
Peki ya sectigimiz ilin vergi dairesinin sitesi yoksa ??
-
Arkadaşlar urfa 1 yedegim. 85 asil var. gelme durumu nedir sizce?
-
@oluc6 çok yüksek ihtimalle gelir. Rahat olabilirsin, başlangıçta dahi feragat edenler olur.
-
GUY ve VMY Listelerini karsilastirdim.
330 kisilik VMY mulakat listesinin 35 'i istanbul asil arkadaslar Mulakatlar kisa zamanda gerceklesse sadece 20 civari buradan onumuzu acabilir. -
@gmsmustafa, içinde söyledi: 2017 GUY YEDEKLER
GUY ve VMY Listelerini karsilastirdim.
330 kisilik VMY mulakat listesinin 35 'i istanbul asil arkadaslar Mulakatlar kisa zamanda gerceklesse sadece 20 civari buradan onumuzu acabilir.125 te sgk dan var bunları yazmak lazım . artı 8 .promosyonda yedekleri almaya başlamış ordan da kayabilir
-
biz 8.pro SGK dent. yedekler olrak Sgk olursa 4 istanbul ve 1 Bursa için guydan feragat edeceğiz şimdiden yedek arkadşlara hayırlı olsun
-
@şakagibi Siralama olarak ilk 34 te misiniz peki arkadaslariniz ve siz hocam yedeklerde
-
@gmsmustafa hepimiz ilk 15 teyiz
-
İstanbul için 130 a gelme ihtimali çok zor bu şartlarda
-
@şakagibi Hocam hayirli olsun bir aksilik olmazsa olmus sizinki zaten ️
-
@şakagibi Bursadaki arkadaşınız kaçıncı yedek hocam acaba?
-
@iktisatcikiz 7 hocam
-
@şakagibi çok sağolun hocam inşallah gelir hepinize sıra
-
Amin hocam