2017 GUY YEDEKLER
-
@şakagibi çok sağolun hocam
-
8.pro sgk denetmenlık sonucunda guydan ; 5 istanbul,1 bursa ve 1 urfadan feragat edeceğiz yedek olup bekleyen arkadşlara hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar merhaba, bizler yaklaşık 4,5 ay yedeklik duyurusunu bekledik, çok şükür bu süreç sonunda bazılarımız yerleştik, bazı arkadaşlar maalesef yerleşemedi. Sizlere bu kadar beklemeden sıra gelir inşallah. 4 İstabul, 1 Bursa'yı kazanan arkadaşlarımıza ek olarak 1 arkadaşımızda Urfa'ya yerleşti. Bizim öğrenebildiklermiz bu kadar, bunlara ek olarak bize bilgi gelirse burdan paylaşırız zira sizleri en iyi anlayacak bizleriz. Hepiniz hakkında hayırlısı olsun.
-
@şakagibi pardon 4 istanbul
-
@johnrawls Allah razı olsun hocam. Kazanacağınız her kuruşu güle güle harcamayı nasip etsin tebrik ederim güzel kariyerlere inşallah
-
@ricardo34 Senden de Allah razı olsun hocam
-
iş müfettisligide açıklandı gençler yazılıya kalanlar. Guy yedekler kontrol edebilir
-
izmir yedeklerde az kişi var sizce kaçıncı sıralamaya kadar gelir arkadaşlar?
-
@aynr mesaj attım size
-
Umudunuz var mi arkadaşlar
-
@frankell-p umut neden olmasın hocam? Her zaman yedek olanın umudu vardır.
-
@Antimülakat hocam umut hep varda beklemekten yıprandık iş bulup çalışsam olmuyor beklesen ayrı dert şu sgk 8.promosyon yedekleri keşke direk liste olarak yayınlasaydıda görseydik bilinen sadece 6 kişi var
-
@aynr hocam 2.yedegim izmirde.3 yerden haber bekliyorum,olursa eger hic gitmiycem guya.
-
@teftiş umarım dilediğiniz bir yer olur ;).
-
Arkadaşlar Afyon için tahminde bulunabilir misiniz? 10 kişi arasından yedeklere gelme şansı var mıdır?
-
Arkadaşlar form'a ilk defa yazıyorum biz yedeklerin durumu ne alemde diğer kurum alımları hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim whatsap gurubu bile kuralım gerekirse şimdiden teşekkürler.
-
Bursa guy asillerdeyim şayet 15 aralıktaki vmy mülakatım olumlu sonuçlanırsa hakkımdan feragat edeceğim. Sevgiler
-
@vmy inşallah olur hakkınızda hayırlısı
-
@vmy inşallah olumlu olur hocam
-
@hakan58 hocam bu öneriyi Facebook taki grupta sunarsanız daha iyi sonuç alırız