2017 GUY YEDEKLER
-
@iktisatcikiz evet doğru onu unutmuşum
-
@hicks44 ilan gelmesinde hocam 22 Side geç bı tarih değil
-
@iktisatcikiz aynen 22 si gec degil ama bizim icin önemli olan ne zaman açıklanacağı. şükür ki sgk ve vmy ve bir kaç kurum aynı süreç içerisinde burası umut verici nasip kısmet artık
-
aralık ocak ayları yedekler için kilit aylar olacak. tabi ilan gelmezse birçoğumuzun yüzü gülecek inşallah
-
@ricardo34 aynen hocam
-
@iktisatcikiz kusura bakmayın ama bu düşünceniz gerçekten bencil bir yaklaşım olmuş ilan gelmesini isteyen binlerce kişi var sizin geçen yıl çekmiş olduğunuz sıkıntıları çeken. Şimdi kendinizi onların yerine koyun ne kadar zaman ilan beklemiştik. Siz böyle bir gönderiyle o zaman karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu acaba çok merak ediyorum. Bu arada bende İstanbul yedek sırası bekliyorum.
-
Arkadaşlar merhaba , asillerin evrak teslimi haftaya cuma son sizce ne zaman yedekleri çağırmaya başlarlar? bende istanbul 12. yedekdeyim
-
Dostlar belge tesliminin son tarihi ilanda yazmayan iller icin belge teslimi son tarihi hangi gün bir bilginiz var mı yoksa vergi daireleri tarihleri kendi mi belirliyor
-
arkadaşlar yedek çağırılmaya başlanan il var mı? çok hareketsiz burası ne durumda tüm iller?
-
@ricardo34 kardeşim evrak tesliminde fire veren illerde yedek çağırma olmuştur bildiğim kadarıyla ankara ve bursa çağırdı dediğin gibi yedeklik süreci çok sessiz bu aralar yaprak kıpırdamıyor
-
Yedeklik suremiz aynı il olursa yazılı sınavın yapıldığı gün bitiyor ilan gelince değil arkadaşlar bilginiz olsun. Hem ilanda hem yönetmelikte açıkça yazıyor
-
@ricardo34 Bursa İzmir birinci yedekler çağrıldı Ankara 5. Yedeği çağırdı
-
istanbul yedekleri 15 gün ek olarak tebligat süresi beklerken ankara,bursa ve izmir de bu süre beklenmeden alınma gidilmesi aynı kurum farklı illeri arasında bu kadar uygulama farklılığı olması ne kadar manidar değilmi?
-
@torpil-siz İstanbul da belge vermeyenler için ek süre verildi sanırım ondan kaynaklanıyor
-
@iktisatcikiz verecek adam zaten bir ayda verirdi ya neden bunu yaptılar ki
-
@paretooptimal hocam onu bende anlamadım. Keşke yedekten çağırmaya baslasalardi
-
@iktisatcikiz siz demek istedigimi anlamadınız galiba ek süreyi neye göre kim veriyor tebliğlerinde yada sınav yönetmeliginde varsa neden butun iller yapmıyor il bazında farklılıklar var İstanbulu secen adam yedek oldugunda neden hala bekliyorda diger iller beklemiyor.
-
@torpil-siz hocam onu ben bilemem ki dairelere sormak lazım
-
@iktisatcikiz ben size sormuyorum hocam:) dert yanıyorum buraya bence tepkimizi göstermemiz gerekiyor istanbulda yedek bekleyen adaylar olarak.
-
@iktisatcikiz ankara ve bursa yedeklere cagirdi demisiniz de Ankara sitesinde bulamadim nerden vakif oldunuz bilgiye ?