2017 GUY YEDEKLER
-
Guy tarihinin en şanslı olabilecekken en şanssız yedekleri olarak da ayrıca tarihe geçiyoruz
-
Bu bekleyis insanin sinirlerini yipratiyor guyda yedek olup sgk mulakatindan da elenince gozleri vmylerin ise baslama surelerine cevirdik sizce vmyler işe baslayana kadar guy ilani gelir mi bilgisi umudu olan var mi
-
@gmsmustafa kaçıncı sırada gayrıresmi olarak acaba?
-
@epokhemetri İnşallah gelmez de vmy işe yarar demekten başka yapacak bir şeyimiz yok hocam. Dua edin ilan gelse de aynı şehirler olmasın
-
@ricardo34 inşallah hocam. oyle bir mulakat sureci geciriyoruz ki olmaz dediğimiz ne varsa oldu maalesef
-
@neslü 45 olması lazım şuan için
-
Arkadaslar istabul yedeklerde resmi olmayan sira nedir
-
@gmsmustafa teşekkürler
-
Arkadaslar vmyye istden kaç kisi vardir tahmini..
-
@kadir7 19 olduğu söyleniyor
-
@kadir7 dostum bekleme artık bırak fiziksel ve ruhsal sağlığın için bu sürecin biteceği yok başka yollar bulmak gerekiyor
-
Arkadaşlar başkan Hüseyin Karakum'a mektup mu yazsak? Kendisi duyarlı birine benziyor. Herkes duymuştur Vmy'lerin gvs çoktan başladı. Büyük ihtimalle bu ay içinde bitecektir. Rica edersek eğer Haziranda eğitime çağırabilirler. Yoksa Kurban Bayramını bulur eğitime çağırmaları o zamana kadar da zaten yeni guy ilanı gelir bizim yedeklik yanar.
-
@yavuzçağrı Twitter etkinliği yapalım hocam
-
@iktisatcikiz yok twitter etkinliğinin etkili olmadığına inanan biriyim. Twitterda etkinlik değil de başkanı direk menşınlayarak tivit atmak lazım. Akşam Bimer'den yazacağım. Gelen cevaba göre ya mektup yazacağım, ya da 2 hafta sonra Ankara'ya gideceğim zaten bi randevu felan ayarlayabilirsek derdimizi anlatabileceğim Vdk'da bir yetkili bulmaya çalışacağım.
-
@yavuzçağrı süpersin hocam çok iyi olur. Direk twet atacaksak haber edin ben yedeklere haber veririm
-
Dostum aman ne kurban bayramı zaten eğitim planlanmıştır seçimden sonraya kesin kaldı o iş zaten temmuz ayında anca çağırılırız
-
@mrtvrn07 Kardeşim (böyle hitap ettim de kusura bakma yaşını bilmiyorum) olmaz denilen her şey bizim dönemimizde oldu. Daha önce 1 hafta içinde açıklanan Vmy mülakat sonucu 1 ayda açıklandı. Ben de Temmuz'da çağrılırız diye tahmin ediyorum. Tabi en önemli şey ilan gelmemesi, ilan gelmezse tüm yedekler yerleşir.
-
@yavuzçağrı kardeş 2017 guy asil listedeyim daha gvs bitmedi. gvs geç bitiyor hevesle neyin valla ben 6 aydır bekliyorum
-
6 aydir calisanda var kardesim bu kadar beklemen normal degil sorustursaydin bir. Istanbulda 850 asili gec cagrilan yedekler bile goreve basladi
-
@knyguy kardeşim benim arkadaşlarım çalışıyor şuan gvs'leri çabuk bitti. Emniyette bir tanıdık felan varsa sordursaydın. Normal değil bu kadar beklemesi.