2017 GUY YEDEKLER
-
@gmsmustafa sadece hayretle izliyorum durumu ohaaaaa diyorum yuh diyorum .way arkadas yine millet taklaya geldi.
-
@gmsmustafa hangi ilde yedeksin hocam. Bahtsız bedeviyiz başımıza gelmeyen kalmadı
-
@mrtvrn07 Olmaz denilen her şey yine oldu ne bahtsız yedekleriz.İstanbul
-
Doğru söylüyorsun hocam ya İstanbul en bahtsız yılını geçirdi
-
Sadece İstanbul değil her il için geçerli
-
Yedek beklediği il ilana çıkan arkadaşlar, valla hepimiz için dua ettim. Hani biliyorum durumu söylediklerim laftan öteye gitmeyecek. Nasipten öte yol hakkımızda hayırlısı olsun. 90 küsür puanla kul hakkından korkup torpil yaptırmadık. Bizim de nasibimiz başka yerdeymiş.
-
Arkadaşlar yedeklik hakkı, ilan tarihine kadar mı yazılı sınav tarihine kadar mı devam ediyor ?
-
yazılı sınav gününe kadar
-
vmy süreci ile ilgili bir bilgisi olan var mı başkanın tweetleri haricinde ne zaman başlarlar
-
@gmmerve Şuanda başka kurumda çalışanların muvafakatları alınmış. Seçimden sonra çağırırlar umarım.
-
@yavuzçağrı gvs lerin yarısı tamamlanmış muvafakatlardan da geri dönüş azmış henüz hüseyin karakumun bir yanıtladığı tweetinde bahsetmişti ama süreç hızlanacak diyor umarım öyle olur
-
Tarihin en şanssız yedeklerine geçmiş olsun. Çok yaklaştık derken olmadı. Yeni sınavlarda asil olmak dileğiyle
-
@gmmerve inşallah
-
KONUYU METİN OLARAK YAZABİLİRSİNİZ DETAYLARI İLE HABER OLARAK SİTEMİZE TAŞIYABİLİRİZ ARKADAŞLAR. detayları maalesef bilmiyoruz!
-
@antimülakat hocam soyle ki yedeklik hakkımız yeni guy yazılı sınav tarihiyle sona erecek yani 18 ağustos. Halihazırda güvenlik soruşturması aşamasında birçok kurum var. Sayının en çok olduğu vmy bu tarihe kadar baslatirsa ıstanbul için 19 kişiye daha sıra ilerleyecek. Diğer kurumlarla sanırım 35 kişi oluyor.
Muhtemelen ve maalesef guy yazılı sınava çok az kala ya da çok az geçe vmyler is başı yapacak ancak hak yandığı için kadrolar boşa gidecek. Bunun için gvslerin hızlanması gerekli bir sekilde ki yerlerine yedekler cagirilsin.. Ne yapılabilir bilemiyoruz -
@ricardo34 anladım hocam. Konu ciddi bir açmaza girmiş, bu durum maliyenin ilgili birimlerine özellikle vdk başkanına bildirilmelidir. Kendisi bu türden meselelerle yakından ilgilenen bir bürokrat. Gerçekten garip bir sıkışıklık olmuş maalesef!
-
@antimülakat @ricardo34 biz istanbul yedekleri olarak bir kac arkadas Vdk baskani ile gorusme ayarlamaya calisacaz bu hafta icinde insallah bir netice alabiliriz.
-
@antimülakat anlayacağınız özetle, birkaç hafta farkla belki bu süreçte son şansı olan adayların şansı elden gidecek çok üzücü bir şekilde. Umarım bir çaresi bulunur. Son aşamada olan gvsler bir an önce tamamlanır.
-
@gmsmustafa çok isabetli olur, konu hakkındaki gelişmeleri takipte olacağız. Umarız ve inşallah olumlu bir netice alabilirsiniz.
-
Arkadaslar şimdiye kadar hangi illerin yedekleri çağırıldı liste var mi?