2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@arocey ben 60 puanla çağrılmadım. Listeler nerde hocam?
-
@bluephantom, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@arocey ben 60 puanla çağrılmadım. Listeler nerde hocam?
https://www.halkbank.com.tr/11425-halkbank_personel_alim_sinav_sonuclari
Ekli listede. 62 küsur dediğim gibi. Ondan çağırılmamışsınız -
puanım 62,5893
müfettişlik listeye göre 62,7679 ile kapatmış. Sonuç virgülden sonrası çok önemlidir
-
Arkadaşlar iç kontrollük yardımcılığı için ilk sorum bize kişilik testini ne zaman yapacaklar 2 sorum ise eve müfettiş yardimcilarinda olduğu gibi ev ziyareti olacak mı kurumdan şuana kadar bana ulaşan herhangi bir bilgi olmadığı için soruyorum
-
@tutankamon dostum kişilik testi mülakat günlerinden birinde olacak büyük ihtimal grup mülakatından önce ya da sonra ve bireysel mülakattan önce. Ev ziyaretleri de sadece müfettiş yardımcıları için geçerli. Eğer sonuçlar açıklandıktan sonra bireysel olarak banka tarafından tebrik edilmediysen ev ziyareti de olmaz.
-
ilgin için teşekkür ederim fragam
-
müfettişlikten elenelere uzman yardımcılığı teklifi gelir mi acaba?
-
@sinan-taylan istanbulda ikamet etmiyorsan büyük ihtimal gelmez ama istanbuldaysan gelme ihtimali var.
-
@arocey Yanlış anladınız hocam. Ben Vakıfbank'dan neden çağrılmadım dedim. Halkbank'dan İç kontrolör mülakat daveti aldım.
-
@bluephantom, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@arocey Yanlış anladınız hocam. Ben Vakıfbank'dan neden çağrılmadım dedim. Halkbank'dan İç kontrolör mülakat daveti aldım.
Ay özür dilerim. Ben Halk zannettim vakıfta açıklanmıyor diye biliyorum evet
-
Arkadaşlar mülakat tarihi belli oldu mu ? Ben aradım ik yı açmadılar konuşan bilen var mı? ? ?
-
@irmak Ayın başından itibaren tarihler açıklanacak diye söylentiler var
-
@bluephantom hangi ayın başı hocam şubat mı?
-
@bluephantom eyv hocam
-
Arkadaşlar ben müfettiş yardımcılığını kazandım şubede 2 saat kadar bireysel mülakat oldu sonrasında ev ziyareti yaptılar,grup mülakatları başladı da beni mi çağırmadılar anlamadım,ev ziyareti sonrası çağırılmayabilirsiniz diye söylentiler vardı,bu konuda bilgisi olan var mı ? Müfettişlik yardımcılığı ile ilgili?
-
@lilit henüz mülakat tarihleri belli değil. ancak her aday çağıralacak istanbul'daki mülakata
-
@gokhan7 TEŞEKKÜRLER
-
@lilit hocam grup mülakatı olacağı kesin mi?
-
@fagam91 geçen yıl çoğuna gelmişti ikametgaha bakılmadan
-
Arkadaşlar sizce ic kontrol yardimciligi mülakatları ne zaman baslar