2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
O değil de sınav açıklanınca elim ayağım titreyecek sonuç sayfasını açana kadar kalp dayanmıyor artık. Daha az önce annem ben umutluyum sonuçta geçen sene bi soru ile kaçırdın hep öyle olmaz herhalde dedi sanki eşşek ölüsünü sırtladım. Olmazsa nasıl olmadı diycem diye gerim gerim geriliyorum. Allahım çok zor bu süreç yardım et emek verenlere ..
-
İktisat Yüksel Bilgili makro, mikro, iktisat okulları. Ek olarak büyüme kalkınma notu bulsan iyi olur. Türkiye ekonomisi Yasin Çoban. Test kitabı olarak Zeynel Dinler serisini alabilirsin. Hukuk için themis dershane notlarından çalışıp sonrasında konsensusla, tensipi bitirdim ben ama konsensus tek başına yeterli olacaktır. Taş çatlasa 3 ayda bitirirsin hepsini randımanlı çalışırsan. @dumi
-
Hocam inşallah güzel bir sonuç alırsınız @hoyuelo
-
@officialsecret
İnşallah hocam bazen insan kendinden geçiyor etrafa nasıl anlatırım diye düşünüo.. aileler de emek verio ister istemez sonuç bekliyorlar . Her olmadı deyişimde ailecek yıkıntı oluo.. -
Tahmin edebiliyorum, kaymakamlık sınavında aynı durumu bizde yaşadık ailecek. Mülakata kalırım diye düşünüyordum, 70 aldım kalamadım benden ziyade ailemin üzerinde tesiri büyük oldu. Birdahaki sefere olacak diye motive ediyorum kendimi böyle durumlarda da bakalım hayırlısı neyse o olsun. @hoyuelo
-
@officialsecret burda bi çoğumuz aynı durumdayız eminim ve ancak birbirimizi anlayabiliyoruz yaşamayan anlamıyor maalesef.. ama hayırlısı dediğin gibi hocam . Biz elimizden geleni yapmaya devam edelim Allah büyüktür.
-
Bt alanında nasıl bir sonuç olur acaba
-
@pied ilk tercih olarak ne yazdın hocam ?
-
SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?
Halkbank tarafından gerçekleştirilen personel alım sınavına başvuruda bulunan adaylar, sınav sonuçlarının biran önce sonuçlandırılmasını talep ediyorlar. Banka yetkilerinden konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken sonuçların açıklanmasının 10 Ocağı bulabileceği belirtildi. Banka tarafından daha önceki dönemlerde gerçekleştirilen sınavların ortalama bir ay sonra açıklandığı bildirildi.
-
Bugün de yalan oldu yani
-
@nilayfb banka yetkilerinden açıklama olmadı diye yazıyorlar ama umarım 10 ocak tarihine kadar sürmez, geçen seneye göre tahmin muhtemelen :)))
-
@ricardo77 Hocam haber kaynağı kamu personeli sitesiyse büyük ihtimalle uydurmadır.
-
inşallah :)) onlarda bizim gibi tahmin peşinde belki editörde sınava girmiştir :))
-
Vakıfbank’ın sonuçlarıyla bir açıklayacaklar utanmasalar.
-
İçimde yarın açıklayacaklar gibi bi his var ama hayırlısı bakalım
-
Sınav Sonuçlarını emineyi bekleyen salako gibi bekliyorum
-
@bkrcern müfettiş yardımcısı hocam
-
@pareto_wilfredo üstad bi sen el atsan şu durumumuza
-
@paretowilfredo Üstad sen diye yazmıştım ama fake hesapmış bizim şu başlığa bir el atsan
-
@lessismore Dostum banka sektöründen hic cevrem yok diyebilirim. Malesef bir sey yapamiyorum.