2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@mikkolata tüm barajlar tutmuş neden kalaamdınız ?
-
@brifing size de hayırlı olsun hocam. maalesef ki bir bilgim yok.
-
@sacred123 netler nasıl hocam ?
İç kontrolörlükte ev ziyareti yok bu arada
-
@maxmin alandan 30 dogru var 5 soru eksik kaldı.
-
İngilizcede tutturamamışım barajı mülakata kalanlari tebrikler
-
@maxmin 25 gk. 38 alan 30 ing.
-
Ben de 55.8 puanla uzman yrd. mulakatina kalmisim ama merak ettiğim bir şey var; mülakata alacağı kadro sayısının kaç katını çağırıyor bilen var mi?
-
Bt de benim gibi 59.91 yapan var mı arkadaşlar arasak falan yukarı yuvarlama olmaz mı baraj 60 bir soru bile değil
-
@friedrich-hayek vakıfbankta evlere geldiğini okumuştum ama ondan sordum.
-
@bkrcern hiç zannetmiyorum hocam 1 ing sorusuyla müfettişlik kaçırıp , hiçbir yere giremiyen adam doludur
-
4 katıymış şimdi gördüm.
-
@dellafeu Müfettiş Yardımcısı adaylarından; genel puanı (60) ve daha üzerinde olan ilk (105) aday,
İç Kontrolör Yardımcısı adaylarından; genel puanı (60) ve daha üzerinde olan ilk (75) aday,
Uzman Yardımcısı adaylarından; genel puanı (60) ve daha üzerinde olan ilk (510) aday,
mülakata katılacaktır yazıyor. -
Siteye giremiyoruz daha
-
@bkrcern hocam bu üniversitede vize ya da final mi ki yuvarlama yapsınlar? Rekabet 89.17 ile kapattı benim puan 89.10du mesela. Yani yuvarlama diye bir şey yok ne yazık ki
-
kazanan arkadaşlara tebrikler, benim gibi olumsuz olanlara da daha hayırlıları nasip olsun diyelim.
-
61,3393 le müfettiş yardımcılığını kaçırdım. Neyse iç kontrolörlük de deneyeceğiz şansımızı.
-
@dellafeu hocam doğru diyorsun ama ben bt den girdim baraj 60 oludğu için girememiş baraj 60 olmuş yani önümde birisi yok büyük ihtimal ondan demiştim yani barajı 0.09 la kaçırmış oldum neyse hayırlısı zaten ankarada uzman yardımcısı olarak çalışıyorum müfetişlik istiyordum onda da istanbula gidilir mi emin değildim nasip işte
-
Beyler bayanlar teftişleri görelimm
-
@mikkolata Alan yarısının altında görünüyor muhtemelen o yüzden. Tercih sıralamanız nasıldı?
-
@dellafeu 3 katı olacak sanırım