2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@zenginmemur eger kpss alt yapin biraz da ingilizcen varsa kesinlikle memleketini tercih et mulakatta referansin olmasa bile cok buyuk arti olur senin icin boyle yakin tanidiklarim var hakbankasina memleketinde refranssiz girip calisan servis gorevlisi olarak, eger sinava guvenmeyip cok iyi yapamam dersen istanbul u sec cunku en dusuk istanbul kapatacaktir her zamanki gibi artik mulakatta mantikli bir gerekce bulursun yakin arkadasim burada veya evlenecegim burada yasiyacagiz gibi gibi..misal gecen sene 68 69 alip ankara yi yazarak acikta kaldim istanbul 60 in altinda kapatmasina ragmen tercih senin
-
Hala kararsızım, servis görevlisini seçtim ama ciddi bir yığılma var buna. Acaba Uzman yardımcılığı daha mı düşük kapatacak istanbul'da?
-
@csgamer hocam puan hesaplanırken aynı ağırlık kullanılmıyor , mesela ingilizce 25 puan etkiye sahip uzm yard'da serviste ise 10 puan gibi , aynı netlerle dahi farklı puan alınır bu yüzden puan baz alınmaz servis ve uzm yard karşılaştırmasında
-
@maxmin cevap için teşekkürler ama demek istediğim şu, banka'da arkadaşım var, 60000'i geçecek gibi duruyor diyordu başvuru sayısının. Bana göre bu sayının 4'te 3'ü servis görevlisi. E doğal olarak taban puanın yüksek çıkma olasılığı daha yüksek ama uzman yardımcılığının daha düşük olacak gibime geliyor. Yanlışmıyım acaba?
-
Mülakata Kaç Katı Aday Çağrılacak Arkadaşlar.
-
@csgamer hocam benimde demek istediğim uzman yardımcılığının taban puanının daha düşük çıkması sınavını geçmenin daha kolay olduğu anlamına gelmez çünkü puan hesaplama bileşimi farklı iki sınavın , yani uzm yard daha düşük kapatması elbetteki mümkün ama servisten kolay olduğu söylenemez bu sebeple
-
@csgamer uzman yard. sınavı daha zor olduğu için daha düşük kapatıyor. yani farketmiyor servis yüksek kapattığı için korkutmasın sizi. yüksek kapatması sizinde daha çok soru yapabileceğiniz anlamına geliyor.
-
Hukuk için kaynak olarak dönüşümün özel hukuk çözümlu soru kitabı kpss alanı yeterli olmayan adaylar için yol gösterebilir.
-
@salih1940 ÜÇ KATI
-
Arkadaşlar Halkbank Uzmanlık sorularının dağılımı olan tablo var mı. Hani Mikro İktisattan şu kadar Ticaret Hukukundan şu kadar soru çıkıyor tarzı.
-
bu çıkacak konulardaki iş hukuku, istatistik, işletme yönetimi, pazarlama yönetiminden soru gelme olasılığı var mı acaba gelse kaç soru gelir bir tahmininiz var mı? be bu konulara bakmayı düşünmüyorum açıkçası yanlış mı yapıyorum acaba
-
@gerha çok büyük yanlış yaparsın en az 8-10 soru gelir oralardan
-
@iyimser16 bunlarla ilgili pdf notu var mı bildiğiniz? Nasıl çalışabiliriz?
-
@gretchen iş hukukundan keşke not falan olsa dediğin gibi en azından bir kere olsun bakmakta fayda var
-
@zeyno5454 Teşekkür Ederim Hocam
-
@gretchen google”a yaz kardeşim o sana verir tüm istediklerini
-
Arkadaşlar iş hukuku için sgkya hazırlanırken çıkardığım not var isterseniz gönderebilirim?
-
@snc61 ben alırım hocam
-
@snc61 rica etsem bana da atar mısınız
-
@snc61 hocaö bende rica edicem