2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@furkanaslan müfettişlik mulakatina girip elenenler icin eger bankaciliga elverisli gorulurse uzm yard teklifi yapilabiliyor. Nitekim geçen senelerde yaşanmış bir durum.
-
@w-s-jevons hocam işte tercih olayı var bence teklif etmeyebilirler uzmanada ser gör teklif etmeyecekler diye tahmin ediyorum
-
@w-s-jevons dediğiniz gibi, müf. yrd. mülakatına girip iç kontrol teklifi alan tanıdığım var
-
@fablo Banka, potansiyeli olan insanlari kaybetmeyi istemez dostum. Mutlaka bir birimine sokmaya çalışır. Her daim her birime ihtiyac oluyor.
-
arkadaşlar, servis görevlisi ile uzman yardımcığı grublarının sınav soruları aynı mı oluyor? yoksa uzman yardımcılığının sınavı daha mı zor yapılır ?
-
@csgamer ayni degil
-
@shady1 teşekkürler.
-
Arkadaşlar tarih için sadece inkilap tarihi mi olacak? Çıkmış sorulara baktığımızda inkilap tarihi çıkmış. Başvuru kılavuzunda ayrıntılı bilgi yok. Sınavı İstanbul Üni. hazırlıyor bu durumda Osmanlı Tarihi de çıkabilir bence sizin bilginiz var mı?
-
@gretchen hocam tarih yazıyorsa her konusuna bakmakda fayda var. önceki sınavları anadolu üni hazırlamış bu sefer farklı yerlerden gelecektir sorular.
-
@hadibakalim hocam uzman yardımcılığı maaşı net ne kadar istanbul tazminatı ile ne kadar oluyor bilginiz varmı ve ziraatle aynımı acaba maaş vs
-
Arkadaşlar mufettislik basvuru sayisi nedir biliyo muyuz ?
-
@zeyno5454 Doğru diyorsunuz hocam.
-
Arkadaslar işletme ve bankacılık ile ilgili kaynak önerebilecek olan var mı?
-
p48 im 78 , servis görevlisi için gircem ama yapamam korkusu sardı. bir an önce sınav olsa da rahatlasam
-
@busus raht olun hocam bence puanınız iyi. Bilgileriniz taze inşallah başarılı olursunuz.
-
@gretchen inşallah çok teşekkür ederim Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah
-
@busus benım p48 76 ziraat servis 40 kişi aldı onun sınavını geçmiştim sen cok rahat geçersin çalışmayı bırakmazsan ama
-
@jamiryoo dostum en cok neye agirlik verelim kultur kismina mi yoksa alanda iktisata falan mi
-
@zenginmemur tam bilemiyorum ama hukuk ve iktisattan cok soru gelecek bunlar onemli gibi duruyor
-
Ikamet disi il yazacaklar var mi?Son iki gun artik bi turlu insan odaklanamiyoda karar veremeyince.Ne zman kurtulcam ya bu surecten guy il seciminde yuksek kapatir korkusu halkbankda ayni sorun hic bir sey bellli degil sayi kac maas kac?Kararli olanlar bi yardimci olurmusunuz?