2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@lessismore net hatırlıyorum diyemem ama inşallah yurtiçi satışlardır. (dediğim gibi İngilizceden kaldım) Çünkü öyleyse ayrıntıyı gözden kaçırmayanlar olarak bir soru öndesiniz. Ama brüt satışlar diye ezberden yapmış da olabilirim olmaya da bilirim. Orası brüt satışlarsa şayet eminim 5bin zarar olacak. Değilse ayakta alkışlıyorum sizi.
-
@falanfilan bende 5000 zarar olacak diye buldum ama şayet değilse bende tebrik ederim. Çoğumuz bi yerde patladık yaa
-
@iyimser16 bu sınavda 120 üstü doğru çıkaran barajıda geçen adam gerçekten mufettis olabilecek yetkinliğe sağlam adamdır olursa 75 80 puan alan asıl ayakta alkışlanacak o dur
-
@iyimser16 ama cidden o ayrıntıya dikkat ederek tek bir soru çözmedim. Ama yapanlara helal valla
-
@pluton bu sınav da değil kardeşim. İngilizce hariç çalıştığının karşılığını gösterecek bi sınav değildi. Kendim için demiyorum yanlış anlamayasin ama güzel bi sınav değildi. İktisat sırf kolay hukuk fazla ayrıntı özensizlik vardı. Yine de inşallah bi şekilde belirleyici olsun emek veren mülakata kalsın.
-
geçen seneki kolay sınavda 60 barajı 50'ye indirdiler. gerçi o zaman çok kişi alınıyordu(600 civarı toplamda). doğal olarak mülakata da daha çok kişi kalacaktı(1800 olabilir tahmini) . 60 barajıyla sayıyı yakalayamamaları normal olabilir. bu sene de böyle bir ihtimal olabilir bence. sonuçta banka şartlarda değişiklik yapma hakkına sahip ve bu sınav geçen senekinden kat kat zordu
-
Arkadaşlar karsilikli borc yukleyen sözleşmelerda alacaklı sözleşmeden donebilir sıkkı vardı. bu şık neden yanlış
-
@gariban-guy kardeşim şayet foruma katılmayanlarında sınavı bu şekilde geçtiyse banka kesinlikle bi yerlerde bişeylerden esneyecek ama bakalım ne olacak sonuç?
-
@lessismore bu soruyu hiç hatırlayamiyorum şıkları çok karışıktı.Hatırlayan varsa yazabilir mi
-
@gundalko bu soru borçlunun yada alacaklının temerruudunun neden sadece karşılıklı borç yükleyen sozlesmelerdedir gibi bişey miydi
-
@pluton hatırladım soruyu ben gecikmiş faiz dedim
-
@fablo neden?
-
@gundalko sanırım karsilikli borç yüklenen sozlesmelerde hangisi sadece alacakliya taninmis bir haktir
-
Muhasebe hatirladigim cevablar: 64000, 5000 zarar, 27.5 , maliyet giderleri karsiligi , vadesiz hesaba faiz yatiodu pesin odenen vergi ve fonlar olur(stopaj kesip yatirilir) , konumlandirma, planlama -koordinasyon,
Bankacilik finans kismi : findik fistik sorusu 120-30 , 105 vardi A fln yaziodu,
-
@fenerlii vadesiz hesaba faiz islettirmisler namussuzlar o sorunun cevabı n'olacak kardeşim hatirliyomusun
-
@fenerlii ayrıca 5000 zarar değil 5000 katmış kardeşim yurtiçi satışlar diyomus brüt satışlar değil brüt satışlar=yurtiçi+yurtdışı satışlar+ diğer gelirler
-
Bt bilişimden giren arkadaşlar bizde alandan hatırladığımız soruları paylaşalım
-
@pluton borçlunun temerrüdü durumunda, karşılıklı borç yükleyen sözleşmelerdeki özel seçimlik haklardandır diye bişiydi sanki
-
@pluton pesin odenen vergi ve fonlar olcak hocam o sorunun cevabi emin oldugum sorulardan.
Iktisattan hatirladiklarimda : mc=20 vardi p yi soruyodu p=30 olcak. Avc nin ustunde kalan mc vardi. , Q=16, buyume issizlik, uretici ranti azalir, 1.bes yillik kalkinma plani , 1963 , deflasyon, -
@fenerlii kardesim "maliyet giderleri karsiligi "nin sorusu neydi acaba hatirliyormusun?