2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@fenerlii hocam gelir tahakkuku olacakti sanirim o
-
@fenerlii arz enflasyonu olması lazım ve bencede gelir tah olmalı
-
@umutsuz-vaka hocam tam hatirlamiyorum ama ozkaynak grubundan degildir diodu sanirim
-
@fablo arz enflasyonu= maliyet enflasyonu dur soru biraz tuzak soruydu deflasyon olacak onun cevabi
-
@lessismore gelir tahakkuku olmasi icin donem olmasi lazimdi hocam orda herhangi bi donem yok diye haturliyorum. Banka hesaba faiz yatiriyosa her zamann stopaj kesip yatirir buda pesin odenen vergi ve fonlari gerektirir
-
Hayatimda gordugum en berbat sinavlardan biriydi. Calisanla calismayani ayirt etcek bi sinav degildi bu. Bi tek ingilizce duzgundu o da zten bir cok kisiyi patlatcak sanirim. Gecen sene hazirlanmadan girmistim ben o ingilzceyle bu bir degil arada daglar kdr fark var. Hakkimizda hayirlisi insallah aliriz calismalarimizin karsiligini
-
ingilizce kolaydı(yökdil 70) 30-35 arası bekliyorum tek temennim alandan yarıyı geçip mülakata kalabilmek .. herkesin hakkında hayırlısı olsun..
-
Arkadaşlar soruları net hatırlamadığımız için cevaplarda karar kılamıyoruz ama zaten haftaya bugün kim ne kadar doğru yapmış hep beraber görücez.
-
Arkadaşlar, geçen sene ne zaman açıklanmış sonuçlar? Ya da açıklanacağı tarih net belli mi?
-
@fenerlii hocam onu bende banka kredisine finansman gideri diye yansıtıyor diye düşündüm şuan tam şıkları hatırlayamasamda , ama 11.Aydı tahakkuk olamaz zaten
-
@dumi bende 30 civari bekliyorum hocam yokdil 60 ama gecen sene am is are sordular resmen o yuzden gecen cok oldu bu sene ingilizce cok kisiyi yakar hayirlisi olsun
-
5000 zarar bulanlar hesaplamaya diger gelirleri katmis mi acaba merak ettim
-
Türkçede ikilemler sorusuyla ilgili ne düşünüyorsunuz ?
-
@jakuppp ben kattım sanırım. Soruyu tam hatırlamıyorum ama kattım ve 5000 zarar buldum.
-
@fenerlii hocam tamam ama islemis faiz ve vergisi dese anlardim ama soruda vergisini kestikten sonra demiyordu ki. islemis faizi yatırmistir diyordu sanki
-
@lessismore vergi demesine gerek yokki hocam faiz gelirimiz olunca pövf kaydida yapioduk. Ama tabi kesin bise diyemem bn boyle dusundum
-
@fenerlii o soruda ben "vadesiz hesaba nasıl faiz tahakkuk ediyor yav?? bu giderdir muhtemelen" diyerek finansman gideri işaretledim sanırım çok mu saçma bir cevap olmuş (muhasebe bilgim çok iyi değildir, ondan fikir soruyorum:)
-
@fablo cevap anahtarını görmeden kesin diyemem ama hicret 622 yılında yapılmış. İnternetteki kaynaklarda da 628 yılında Mekkeli müşriklerle yapılan barış anlaşması sonrasında bu mektupların gönderildiği yazıyor. Mesela şu pdf'teki ilk paragrafı okuyabilirsin http://www.sonpeygamber.info/downloads/uploads/kutludogum/II/09.pdf hicretle beraber medine sınırlarının belirlenmesi de şu sitede geçiyor. yine ilk paragraf. http://ilimcephesi.com/hicret-sonrasi-muslumanlarin-yahudilerle-iliskileri/
-
@resurgam Ben onu A şıkkı yaptım ama içeriğini hatırlamıyorum bie heykel ya da yapıydı sanırım.
-
Cevaplarinda bile hem fikir olamadgimiz gereksiz kalitesiz sorularla bezenmiş bir sınav yani.