2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Matematikteki işlem sorusunu hatırlayan var mı arkadaşlar 8 işlem 1 in cevabını istiyodu sanırım ve işlem fonksiyonu 1/x işlem 2/y idi x yerine 1/8 y yerine 2 koyarak buluyoduk fakat o fonksiyonu hatirliyamadim hatırlayan varmı
-
@pluton 3
-
@dumi fonksiyonu hatirliyomusun
-
@jimgordon hangi ikileme farklı diye soruyordu... şıklarda ileri geri vardı ek olarak
-
@haytanınbiri ustbas yalan yanlış ileri geri mirin kirin 5. Yi hatırlayamadım ama oda anlamlı sözcüklerle zit kelimeler olacak
-
@pluton aşağı yukarı vardı hocam bir de
-
@pied evet öyleymiş
-
@pluton Hocam estağfurullah hepimiz yanlış hatırlayabiliriz.Benim de hatırladığım İşletmenin banka kredisine faiz işletilmiştir şeklinde.İlk okuduğumda ben de sizin gibi anlamıştım.Soru cümlesi çok düşüktü.Bu karmaşa oradan geliyor.Soru yazanlar belli ki daha önce hiç sınav sorusu görmemişler.Soruları anlamaya çalışırken süreyi zor yettirdim.
-
Bende mırın kırın dedim anlamlarını kaynetmiş diye digerleri kaybetmemişti nerden baksan farklı yorumlar var
-
şuan ki aklım olsa servis görevlisi pozisyonuna başvururdum.Hiç çalışmayan arkadaşım güle oyna ta çözmüş 30 dk da erken çıkmış sınavdan ben çalıştığım halde tosladım
-
@jamiryoo bende sorulara göz attım , servfis görervlisin soruları daha güzel geldi bana daha anlasılır daha cok gördügümüz seyler
-
@dumi Hatırladığın ya da emin olduğun cevaplar varsa yazabiiir misin ?
-
Arkadaslar itiraz ettiğiniz soru var mi?
-
@lessismore var tabi ama itirazikizi dikkate alacak muhattap yok. Eğer itirazları göz önüne alacak kadar karakterli bı kurum olsa karşımızda iu den bahsediyorum soruları yayinlarlardi
-
@pluton 4 yıl o okuldan şikayet ettim okurken, mezun oldum hâlâ kurtulamadım derdi tasasından
-
@caglacicek aynen hocam mezun olayım önünden gecmicem bir daha dedim geldi yine buldu beni
-
Şimdi ne oldu dostlar 19”unda açıklanıyoru, bildireceğiz diye mi değiştirmişler, onlar bu sınavı zor açıklarlar gbi ama hayırlısı. Ulan Ösym”yi mumla arattılar yaa bize
-
@caglacicek aynı duyguları paylaşıyoruz hocam
-
Arkadaşlar aş sorusunda hangisi yanlıştır degil hangisi doğrudur soruluyordu ben oyle hatirliyorum. Çünkü siklardan biri de yk en az 3 kisiden oluşurdu bu da yanlis
-
@deschain evet hocam dil belgeleri için sordum sınavdaki ingilizce zaten çocuk oyuncağıydı.