2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@lessismore keşke dediğiniz gibi olsa hocam. Şimdi insan kaynaklarını aradım. Yarın açıklanması yanlış bilgi dedi. Bu ayın sonuna kadar kesin açıklanacakmış.
-
Arkadaşlar o sonuçun ben kolay açıklanacağını sanmıyorum, servis görevliliğinde %50 baraj yok ama 60 puan barajı varsa onun aşağıya çekilip çekilmeyeceğine karar verirler, sonra bizim grupta ingilizcenin zorluğı ve gk gy nin saçmalığından baraj puanlarını konuşurlar belki esneme olur sonra tartışmalı sorular var. Şöyle bi bakıyorum ilk önce süreyi 150 dk açıkladılar sonra eksik basımlar hatalı sorular, ölçücü olmayan soru tipleri bunlar bizi çooook yoracak gibi görünüyor:(
-
@meri Hocam başvurmadım ben.
-
bugün açıklanır mı arkadaşlar beklesek mi?
-
@gerha Açıklanmaz
-
@gerha ilandaki numarayı aradım bugün, ay sonu açıklanacak diye bilgi verdiler.
-
Merhaba,
İlgili durum değerlendiriliyor.
Sınav sonuçları ay sonunda yayınlanacaktır.
Sonuçların açıklandığına dair duyuruyu https://halkbank.istanbul.edu.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
Bilginize
Gelen mail
-
Hani 19 unda diyodunuz demediniz mi hocam
-
@iyimser16 değerlendirilen durum nedir?
-
@haytanınbiri burada konuşulan tüm durumlar hocam, hatalı olduğu konuşulan sorular, eksik basımlı kısımlar, hiç basılmayan sorular hepsine değindim mesajda, @Shady1 ne diyim ki hocam yüzlerine tükürsen yarabbi şükür diolar
-
@shady1 mesai saatin den sonra gelir
-
@iyimser16 yeni mi geldi bu mail size?
-
@gerha 1.5-2 saat önce geldi
-
@iyimser16 anladım bugün yalan oldu yani ay sonunu bekleyeceğiz napalım
-
Arkadaşlar sınavda yıllara yaygin inşaat onarim ve hakediş gibi bir soru vardı o soruyu ve cevabi hatırlayan var mi ?
-
@lessismore emin olmamakla birlikte yıllara yaygın inşaat hakedişleri yaptım
-
Eğer ocak da mülakat yapılacaksa ilanda belirtildiği gibi sonucların çok gecikeceğini düşünmüyorum. Çünkü sonuçlarının açıklanması ile mülakat yer ve zamanının açıklanmaması arasında 15 gün gibi bir süre oluyor geçen yıla bakarsak. Eğer direk ay sonunda sonuçlar açıklanırsa , mülakat tarihinin ve yetimini açıklanması 15 ocak tarihini bulur ortalama ki , o durumda mülakatlar ocak ayına yetişmez
-
@gannicus önümüzdeki haftaiçi açıklanır diye düşünüyorum hocam. Ama oldukça tartışmalı sorularla geçen sınavın sonuçları ne olacak, kaç puanla kapatacak, 60 baraj puanı düşecek mi düşüncesiyle herkes bir belirsizlik içerisinde.
-
@friedrich-hayek hocam eğer mülakat için yeterli sayıyı yakalayamazlarsa düşürürler geçen sene öyle olmuştur
-
@jaeger inşallah düşer hocam tahmini hesaplamada iyi kötü 59 küsur geliyor puanım. En son ziraat bankası sinavinda mülakatı 1 puanla kaçırmıştım bakalım bunda ne olacak