2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@friedrich-hayek bende sizin gibi düşünüyorum hocam 1 hafta içerisinde açıklanacağını düşünüyorum. baraj kısmına gelince benim tahminim oynama olacaktır
-
@gannicus birde banka sınavları aşırı yüksek puanlarla kapatmıyor
-
Servis görevlisi düşermi sizce (istanbul)
-
Bnce 60 puan sınırından ziyade bölümlerdeki %50 barajına bişey yapmaları daha mantıklı gibi geliyor
-
@muaccelalacaklı alım sayısı yüksek olacağından bnce en düşük puanla kapatacaklardan ama 60 ın altına zor gibi
-
@jaeger bu sınavda ki puanlamaya bakarsak 60 puan almak o kadar kolay bişey değil. Tamam kulağa 60 puan diyince az gibi geliyor ama , puanlamaya bakınca aslında çok kolay bişey değil. Bir de üstüne her bölümden yüzde 50 barajı olduğu için , her iki barajı aynı anda sağlayan çok çok fazla kişi olacağını çok sanmıyorum. Tabin yine de bu benim tahminim
-
@gannicus uzmanlık için diyosunuz dimi
-
@gannicus Bence Yüzde 50 barajını esnetmezler ama taban puanı düşürürler ben servise başvurdum acaba istanbula servis görevlisinde 60 puan barajı düşermi
-
@muaccelalacaklı uzmanlıkta geçmiş yıllarda bazen 68-73lerde dolaşmış İstanbul. Yani +65 puan büyük ihtimalle işinizi görür.
-
@fablo evet uzmanlık için
-
@iyimser16 60 puan esnetilirse yuzde 50 de her türlü esnetilir bence hocam
-
@friedrich-hayek geçen yıl sadece 60 barajını düşürdüler ve istanbul 52 küsürle ile kapattı.
-
@jimgordon uzmanlık mı hocam
-
kontrolorluk kaca duser arkadaslar tahminen
-
@friedrich-hayek uzmanlik hocam
-
@lessismore @jimgordon hayırlısı olsun hakkımızda emeklerimizin karşılığını alırız umarım
-
@friedrich-hayek evet hocam
-
bt müfettişlik ve uzman yardımcılığı kaçla kapatır tahmini olan var mı ?
Birde İlk sıraya bt alanında uzman yardımcılığı yazan var mı ? -
Geçen seneki o saçmalık derecesinde kolay olan o sınavdan sonra puanlar düştüyse bu sınavda çok rahat düşecektir bence %50 barajının kalkması da oldukça muhtemel
-
@friedrich-hayek Bu yılki alım sayısı geçen yıla göre daha az uzmanlık için. Uzmanlık sınavı,müfettişlik ve iç kontrolör sınavıyla birlikte bi de bu yıl. Geçen yıl ayrıydı. Bunlar puanları göreceli olarak yükseltebilecek etkenler bence. Geçen yılki ingilize bu yılkine göre epey kolaydı. Bunu da puanı düşürecek etken olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak yine 60 puanının düşürüleceğini tahmin ediyorum. Tabi kişisel görüşüm, birçok etken varken net bir şey söylemek imkansız.