2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@bluephantom hangi sınavdaki dil hocam
-
@bluephantom Yazdım hocam sana
-
Arkadaşlar tahminen kac doğrunuz var alandan gkgy den ? belki bir fikrimiz olur
-
@lessismore kardesim cok fazla sayida tartismali soru olddugu icin sanirim kimse kestiremiyor dogru-yanlislarini.ama benim tahminim onceki sinavlara oranla dogru sayilari haliyle puanlarda asagi dusecektir.
-
Sadece ıstanbul mu olacak alim forumun basinda uzman yardimciligi icin il tercihi olacak filan demis arkadaslar ?
-
@jamiryoo servis gorevlisinde tartisilan soru sayusi en az 5 merak etmeyin ordada durumlar ayni en azindan burda alim sayisi belli
-
@umutsuz-vaka uzman yardmcılığı İstanbul GM ve şubeler içindi yanlış hatırlamıyorsam
-
@jaeger evet hocam
-
Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar? 19u doğru mu yoksa o tarihte itirazların sonucu mi belli olacak sadece?
-
@nairu24 bana 19'unda açıklanması pek mümkün gelmiyor nedense ama belli de olmaz. Daha sonradan, atılan maillere yanıt olarak ilan edilecek tarih sitemizde duyurulacaktır demişler.
-
@caglacicek Evet bence de öyle. Aslında şöyle bir durum var sınav sonuçlarının belli olması için gayet yeterli bir süre bu süre fakat diğer kurum örneklerinde olduğu gibi belli olduğu halde açıklanması geciktirebilir belki. Maalesef şu an sınav sonuçları olsun mülakat sonuçları olsun baya geç açıklanıyor. Umarım halkbank bu furyaya katılmaz.
-
Halk bank ingonderdigi mail iokudim ben sınav sonuçları 19 Aralık günü açıklanacaktır diyor mailde
-
İyi o zaman eyvallah dostum
-
@pluton hocam ne zaman atmıslar bunu takipte kalin dedikten sonra mi ?
-
bildiğim kadarıyla geçen seneki sınavda atatürk üninin dediği tarihten 10 15 gün sarkma olduğu için bu sene orayla yapmadılar. geçen sene çok curcuna olmuştu çünkü. işe alımda da mülakatlar fln üst üste binmişti. çoğu giren arkadaşım boyle söylemişti.
-
@lessismore hocam bilmiyorum kuruma soru soran birine kurum tarafından atılan mail facebookta gördüm bende ama pohta çıkabilir tabi
-
Şu bir gerçek ki günümüz teknolojisinde sınav kağıtlarını okuma ve sonuçların değerlendirilmesi eskisi gibi zaman almamakta. Son teknoloji makineler sayesinde AÖF gibi yoğun katılımlı sınavlar dâhi çok kısa sürede açıklanıyor. 1 hafta- 10 gün (itiraz süreleri dahil) bir test sınav sonucunun açıklanması için gayet yeterli bir süre. Lakin sınav sonuçları belli olduktan sonra bunun açıklanması tamamen kurumun inisiyatifine kalıyor ister hemen açıklatır, ister kendi yaptığı planlama dahilinde ( mülakat zamanı, oryantasyon, güvenlik soruşturması vb. Gibi) bekletir. Bunun sınavı yapan üniversite ile cok fazla bir ilgisi yok. Ama hepimizin istediği her sınavın bir an önce açıklanarak işe alım sürecinin hızlı işlemesi. İnşallah hem Halkbank hem de diğer tüm kurumlar adayları mağdur etmeyecek bir anlayışta hareket ederler.
-
Arkadaslar merhaba Matematikte 1 soru vardi. Kutu icinde x___ x2+x+1 e gidiyordu. Kutu ici x = kutu icinde x-2 ve x nedir diyordu. Soruyu yanlis mi hatirliyorum.
-
@isimsiz_kemanci ben onu salladım ya 1/2 ya 1/4 diye fakat 68 69. Sayfada bı arkadaş cevabı 1/2 bulduğunu söylemişti hocam
-
Arkadaşlar ben de cok inanmıyorum yarin açıklanacağına ancak daha ilk günden net bir tarih verince daha önce bankayla anlaşılmış bir tarih olduğunu düşündüm. o yüzden ümitliyim de