TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bir Kitap da Sen Al.

DİĞER
    36
    333
    56998
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      Priss Son düzenleyen: paretowilfredo

Dostlar herkese merhaba. Sonunda uzun zamandır düşündüğüm olayı gerçekleştireceğiz.
      Bildiğiniz gibi Lösemi hastası kardeşimiz Ada Ceylin için, onu mutlu etmek adına bir kitap hediye etme gibi bir düşüncemiz vardı. Ben Ada Ceylin kardeşimizin annesi Nadire hanım ile iletişime geçtim. Kendisi harika bir insan. Meramımızı anlattım ben ve arkadaşlarım Ada'ya kitap hediye etmek istiyoruz dedim. Nadire Hanım çok teşekkür etti ancak Ada'ya zaten yeterince hediye geldiğini ve ekstra ihtiyaçlarını da kendilerinin karşıladığını bana iletti. Ancak Ada'nın Ronahi Çok adında yine aynı hastanede yatan başka bir arkadaşının olduğunu ve kitapların ona yollanmasının daha iyi olacağını söyledi. Ben de seve seve yollayacağımızı kendisine söyledim. Hemen sonrasında Ronahi'nin ablasıyla iletişime geçtim meramımızı anlattım. Ronahi'nin çok mutlu olacağını söyledi ve şimdiden hepimize çok teşekkür etti.

Ronahi 14 yaşında ve kız. Ona kitap alırken bunları göz önünde bulunduralım dostlar. Ankara dışından kitap yollayacak arkadaşlar lütfen kargo parasını kendileri ödesinler.

Kargo yollamayı hepimiz aynı gün yapalım diye düşündüm çünkü; bölük bölük olursa rahatsız etmiş oluruz o nedenle en çok 2 günde eline geçer kardeşimizin.

Herkesin bu başlığı bir şekilde okuması için hemen alıp yollamayalım. Aldığımız kitabı kargoya veriş tarihimiz 24 Ekim Salı olsun yani herkes bugün aldığı kitabı kargoya verirse çok daha iyi olur. Ayrıca bu başlık @paretowilfredo kardeşimden ricam başa tutturulursa çok daha iyi olacaktır.
      Kitabın ilk sayfasına Ronahi için bir şeyler yazarsak ona moral olarak da iyi geleceğini düşünüyorum dostlar içimizden geçen ona güç verecek yazıları yolladığınız şehri ve isminizi de yazabilirsiniz.

Alıcı Adı: Ronahi ÇOK
      Alıcı Adresi: YENİ ADRES: ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ SEÇİM SOKAK ARMAĞAN APARTMANI 57/2 ALTINDAĞ/ANKARA/İSKİTLER
      Hepinizden Allah razı olsun dostlarım.

1 K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 17
      • S
        sosyolog Son düzenleyen:

Kitap alan arkadaşlar aldıkları kitabın ismini burada paylasirsa eğer aynı kitabı almış olmayız. Hocam bir de ablası ile bir daha görüşürseniz hani bu desenli motifli boya kitapları var boyama yaparsa çok yorulur mu bunu sorabilir misiniz? Renklerle meşgul olmak ruhuna iyi gelir o tarz şeyler de gonderebiliriz.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • P
          Priss Son düzenleyen:

@1903bjk @hü-sbky @nefiseok @bengidönüş @cag317 @maliyeciniz @aycan @yyy @skryekndmr @atiba @MerveeK

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • P
            Priss @sosyolog Son düzenleyen:

@sosyolog Eğer 14 yaş için bir boyama kitabı varsa bence de iyi olur sormaya pek gerek yok alınabilir 🙂
            Ayrıca çok mantıklı herkes aldığı kitabı yazarsa mükerrer olmasın

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • S
              sosyolog @Priss Son düzenleyen:

@priss yetişkinler için bile var hocam 🙂 eşek kadar halimle ben bile yapıyorum :)) tedavi süreci ağır ve yorucu diye demiştim ben 🙂

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                Priss @sosyolog Son düzenleyen:

@sosyolog Sorarım o zaman kardeşim yarın şimdi geç oldu yazarım sana da 🙂

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • P
                  Priss Son düzenleyen:

ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA ÖNEMLE BELİRTMEK İSTERİM. ALDIĞIMIZ KİTAPLARI HEMEN YOLLAMIYORUZ. 24 EKİM SALI ÖĞLEDEN ÖNCE YOLLAYALIM ONLAR İÇİN DE YORUCU OLMASIN. VE LÜTFEN HERKES KARGO PARASINI ÖDESİN.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • P
                    Priss Son düzenleyen: paretowilfredo

Şeker Portakalı
                    Güneşi Uyandıralım
                    Delifişek
                    Küçük Prens
                    Fareler ve İnsanlar
                    Umut Sokağı Çocukları
                    Simyacı
                    Güneş Ülkesi
                    Sol Ayağım
                    Bunlar alındı arkadaşlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                    • M
                      maliyeciniz @Priss Son düzenleyen:

@priss hocam o zaman zahmet olmayacaksa puzzle seviyormuy muş onu da sorabilir misiniz? kitap yanında farklı bir alternatif de yollamak isterim 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • P
                        Priss Son düzenleyen:

Tabiki onu da sorarım yarın ama Harika fikir

• 1
                          1903bjk @Priss Son düzenleyen:

@priss
                          Aşiri duygu yogunlugu var bikac gundur bende .Yazdiginizin okurken o kadar cok duygulandim ki yarin cikip kitapciya gidicem ve 24 unde gondericem insallah..Daha fazla kisiye ulasalim boyle..Cocuk esirgeme yurdundaki yavrularimiz, huzurevindeki yaslilarimiznicin de biseyler yapalim..Allah razi olsun vesile oldugunuz icin..Yuzunde kucuk bi tebessum olusturabilirsek ne mutlu bize..Bu dunyayi iyilik kurtaricak..Sizin gibi insanlari gordukce umudum yeseriyo..var olun

"Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                          • guyan gelmiş
                            guyan gelmiş Son düzenleyen:

Hocalarim kitap isim tavsiyesi verecek var mi yarın gidip almak istiyorum ama pek bilgim yok arkadaşımıza yararli bir kitap olsa daha hayırlı olur çünkü

Devletin keşfedemediği yetenek...

Dolap arasına saklanmış memur...

• B
                              bengidönüş Son düzenleyen:

Yarın kitaplarımı netleştirip yazarım ben de, dilerim okudukça önce ruhu şifa bulsun sonra ufacık bedeni🙏🏼

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • Y
                                yldzkrc Son düzenleyen:

Mükemmel bir düşünce takipteydim bu konuyu iyiki de kaçırmadım 👏🏼👏🏼

• N
                                  nefiseok Son düzenleyen:

@Priss hocam çocuk o kadar kitabın içinde kalcak farklı şeyler katalım fikri olanda varsa:)

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • Y
                                    yldzkrc @nefiseok Son düzenleyen:

@nefiseok evet kitap dışında alternatifler de geliştirelim oradaki diğer çocuklara da aynı şekilde hepsi bir şekilde faydalansın

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • P
                                      Priss @yldzkrc Son düzenleyen:

@yldzkrc evet kitapla sınırlı kalmayalım mesela arkadaş puzzle dedi çok mantıklı bunun gibi üretebiliriz illa kitap değil. 14 yaşa gidecek her şey olabilir

• Fabrizyo
                                        Fabrizyo Son düzenleyen:

Şiddetle desteklediğim organizasyon.

• Y
                                          yyy Son düzenleyen:

Hocam yeni gördüm çok mutlu oldum 🙂 ben de yarın biraz dolanıp ,14 yaşıma dönüp nelerden hoşlandığımı hatırlayıp bi şeyler almaya çalışacağım bence de kitapla bağlı kalmayalım :))

• P
                                            Priss Son düzenleyen:

Arkadaşlar arkadaşların da dediği gibi illa kitap olmak zorunda değil. 14 yaşında bir kız kardeşimize uygun düşecek her şey olur

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 1 / 17
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti