TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
Başlıklarda gördüğüm kadarıyla forumda bir çok mülkiye mezunu ya da öğrencisi arkadaş var. Ne zamandır aklımdaydı böyle bir başlık açmak bu zamana nasip oldu. Forumdaki ineklerin buluşma, yardımlaşma, haberleşme fikir alışverişinde bulunma noktası olması dileğiyle.
-
Çok mantıklı olmuş güzel fikir
-
@siyasallı hocam güzel fikir de basliklarda cirit atan tüllab burda kayıp
-
@genclerbirlikli zaman içerisinde buralar değerlenir hocam. Yatırım için doğru yeri satın almışsınız
-
@antimülakat gün gelecek buralar dutluktu diyeceğiz o zaman
-
@genclerbirlikli hocam iibf/sbf adına eskisi gibi konuşacak çok fazla olumlu şey olmayınca sonu çorak arazi olmasında. En büyük handikapta budur sanırım
-
@antimülakat bakalım zaman gösterecek burası verimli arazi mi olacak yoksa çorak mı
-
Ben 9 Eylüllüyüm yanlis geldim galiba
-
@genclerbirlikli öğrenci olanlar ders çalışıyordur diğerleri de mülakatlara hazırlanıyorlardır diyelim
-
@1903bjk yanlış anlaşılmasın kapımız herkese açık
-
@siyasallı vizelere daha vardır ders çalıştıklarını pek sanmıyorum
-
@genclerbirlikli 4. sınıf olanlar ve benim uzatan arkadaşlarım yoğun kpss temposuna girdiler hocam yoksa vizelerden önce ne dersi
-
@siyasallı uzatanlar neyse de 4ler dershaneye yazıldıysa hata etmişler bence sonunu getiren çok çok az çünkü
-
@genclerbirlikli
Guy'dan da kovulduk zati iyi bari buraya ugriim ben arada -
@1903bjk uğrayın tabi hocam her zaman bekliyoruz
-
@genclerbirlikli niye hocam ben öyle yaptım
-
@siyasallı okulla dershane genelde yürümüyor. Bizim dershanedeki 4lerin dönem ortasında pili bitti daha gören eden olmadı. Tabi herkes aynı değil istisnalar oluyor
-
@genclerbirlikli evet hocam doğru söylüyorsunuz
-
İyi akşamlar arkadaşlar, bizim mektepliler okulu bitirmeden dershaneye gitme cesaretide mi gösteriomuş
-
@25torsteinn hocam o cesareti gösteren arkadaşlar varmış keske hepsi @Siyasallı hocam gibi basarili olabilse